Αρχιτέκτονας νεότατος και κούκλος: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο και όλες οι γυναίκες τρίβουν τα μάτια τους

Αρχιτέκτονας νεότατος και κούκλος: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο και όλες οι γυναίκες τρίβουν τα μάτια τους

Τον αποκάλυψε η Φαίη...

Η Φαίη Σκορδά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς βρίσκεται σε νέα σχέση, τους τελευταίους μήνες, με τον γνωστό αρχιτέκτονα, Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Σύμφωνα με τη Τζώρτζια Συρίχα, το ζευγάρι φαίνεται, μάλιστα, πως ταξίδεψε στην Ιταλία και όσοι τους είδαν, έκαναν λόγο για δύο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους.

Διαβάστε επίσης: Πυροδότησε τη «βόμβα» ο Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα ο Γουίλιαν!

Ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει κάνει σπουδές στην Ιταλία, όπως και η παρουσιάστρια, δεν επιθυμεί καθόλου δημοσιότητα και γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα.

Ακόμα και στο Instagram, ένα μέσο που η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή, δεν ακολουθεί το αρχιτεκτονικό γραφείο του συντρόφου της, προκειμένου να μη δώσει στόχο.
Φαίη Σκορδά και Αλέξανδρος Αθανασιάδης θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Πηγές αναφέρουν ότι, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έχει σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο αρχιτέκτονας έδωσε ένα μονόπετρο στην παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί προς το παρόν να «δώσει στόχο» και γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοράει το μονόπετρο καθημερινά, όπως στην πρόσφατη εκδρομή τους στο Πόρτο Χέλι, μέσα στον Αύγουστο.

Advertisement

Ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά σύντροφος

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ