Mad Clip: 3 χρόνια από τη νύχτα που η trap σκηνή βυθίστηκε στο πένθος, το αληθινό όνομα, η σχέση, η ζωή και ο τραγικός θάνατος

Mad Clip: 3 χρόνια από τη νύχτα που η trap σκηνή βυθίστηκε στο πένθος, το αληθινό όνομα, η σχέση, η ζωή και ο τραγικός θάνατος

Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, ο τραγουδιστής της trap, Mad Clip, έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στη Βουλιαγμένη

Ο Mad Clip, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος, ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιδραστικούς τράπερ της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1987 και αργότερα μετακόμισε στην Ελλάδα, όπου άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και γρήγορα αναδείχθηκε ως ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της trap μουσικής.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φουρνιέ»

Ο Mad Clip έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή το 2016, και γρήγορα απέκτησε φανατικούς θαυμαστές χάρη στις ξεχωριστές του ικανότητες στο ραπ και στους προκλητικούς στίχους του. Με τραγούδια όπως «Sinthikes», «Kotera» και «Hustla» κατάφερε να αναδείξει το trap είδος στην Ελλάδα, δημιουργώντας μια νέα γενιά θαυμαστών που ταυτίστηκαν με τους στίχους και τη μουσική του.

Προσωπική ζωή και αναγνωρισημότητα

Παρά την επιτυχία του, η προσωπική ζωή του Mad Clip ήταν συχνά στο επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη, σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές του και στην ελληνική μουσική σκηνή.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε δέντρο.

Ο ξαφνικός θάνατός του άφησε ένα μεγάλο κενό στην ελληνική trap μουσική, ενώ η απώλειά του έγινε αφορμή για συζητήσεις σχετικά με την ασφάλεια στους δρόμους.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ