Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου, αγνώριστη λίγους μήνες μετά την σχέση με τον Τσερέλα

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου, αγνώριστη λίγους μήνες μετά την σχέση με τον Τσερέλα

Αγνώριστη...

Η Αθηνά Οικονομάκου λίγους μήνες μετά τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα είναι άκρως ανανεωμένη, εντυπωσιακή και παράλληλα αγνώριστη.

Η γνωστή ηθοποιός αλλά και influencer περνάει όμορφες στιγμές με τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα κι αυτό φαίνεται κι από την εμφάνισή της, η οποία έχει αλλάξει πάρα πολύ και προς το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης: Βουίζει η Ευρώπη για Ολυμπιακό και Φουρνιέ – Διαδοχικά ρεπορτάζ για τον παιχταρά

Η μεγάλη αλλαγή της Αθηνάς Οικονομάκου – Εντυπωσιακή και πανέμορφη μετά τη νέα της σχέση

Η Αθηνά Οικονομάκου, γνωστή ηθοποιός και influencer, αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της, επιλέγοντας να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών της. Η Αθηνά, που πάντα εκπλήσσει με το στιλ και την κομψότητά της, ένιωσε την ανάγκη για μια φρέσκια αλλαγή, ειδικά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που άφησαν τα μαλλιά της κουρασμένα από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας.

Επιλέγοντας να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της, η Αθηνά πρόσθεσε μια πιο φωτεινή και δροσερή νότα στην εμφάνισή της, που συνδυάζεται τέλεια με τη χαλαρή διάθεση που χαρακτηρίζει αυτήν την εποχή του χρόνου. Το νέο της look είναι πιο λαμπερό και φωτεινό, ενώ διατηρεί την φυσική γοητεία και την κομψότητα που την κάνουν να ξεχωρίζει.

«Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται»: Οι πρώτες φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου με τον μπασκετμπολίστα νέο της σύντροφο (Pics)

H influencer ανάρτησε μία φωτογραφία μέσα από το κομμωτήριο, επιδεικνύοντας χαμογελαστή τα νέα της μαλλιά. Η αλλαγή αυτή όχι μόνο αντανακλά την επιθυμία της για ανανέωση, αλλά και την ικανότητά της να πειραματίζεται με την εικόνα της χωρίς να φοβάται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους στα social media, με τα σχόλια και τα likes να πλημμυρίζουν τις αναρτήσεις της, επιβεβαιώνοντας ότι η Αθηνά Οικονομάκου ξέρει πώς να παραμένει στην κορυφή των τάσεων.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ