Πριν γνωρίσει τη Βάσω Λασκαράκη: Αυτή ήταν η εντυπωσιακή γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη (pic)

Πριν γνωρίσει τη Βάσω Λασκαράκη: Αυτή ήταν η εντυπωσιακή γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη (pic)

Όλοι περίμεναν κουφέτα, αλλά...

Μπορεί οι δύο πιο γνωστοί έρωτες που σημάδεψαν τη ζωή του Γιάννη Τσιμιτσέλη να ήταν πρώτα η Βάσω Λασκαράκη και μετά η Κατερίνα Γερονικολού, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι πριν δεν ήταν ένα βήμα πριν ανέβει… τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ναι! Καλά διαβάσατε, ο ηθοποιός υπήρξε πολύ ερωτευμένος με μια εντυπωσιακή γυναίκα, λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τη Βάσω Λασκαράκη και του κλέψει το μυαλό και την καρδιά.

Διαβάστε επίσης: Γουίλιαν: «Έχω προτάσεις, μπορώ να παίζω μέχρι τα 40 μου χρόνια»

Ποια ήταν όμως η γυναίκα που είχε στο πλευρό του πριν τα όσα ακολούθησαν στην ερωτική του ζωή;

Ας κάνουμε μια αναδρομή και ας επιστρέψουμε στο μακρινό πλέον 2008, όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίζει την -άγνωστη τότε- δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσιορλιδά:

Ο Γιάννης, τρελός και παλαβός με την εντυπωσιακή Ευαγγελία, την οποία και γνωρίζει στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, την φλερτάρει με έξυπνες ατάκες και καταφέρνει να κερδίσει την καρδιά της.

Δεν άργησε καθόλου να δέσει το γλυκό ανάμεσά τους, καθώς οι δυο τους συγκατοικούν πολύ γρήγορα σε σπίτι που αγόρασε ο Γιάννης στα Βόρεια προάστια και ενώ όλοι περιμένουν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.. χωρίζουν!

Λίγο αργότερα, γνωρίζει την μέλλουσα γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία….

Τσιμιτσέλης

Αυτή είναι η πλήρης περιουσία που θα κληρονομήσει από τη Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη η κόρη τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να μην είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, όμως πάντοτε θα τους συνδέει η κόρη τους, η μικρή Εύα, που αποτελεί τη μεγάλη αγάπη της ζωής τους.

Το άλλοτε ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις πλέον, βρίσκεται ακόμη και σε ίδιες παραγωγές, όπως το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στο Mega, ενώ ζουν πολύ όμορφα και αρμονικά με τα πρόσωπα που μπήκαν αργότερα στη ζωή τους, τον Λευτέρη Σουλτάτο και την Κατερίνα Γερονικολού αντίστοιχα.

Λασκαράκη και Τσιμιτσέλης, φυσικά, έχουν εξασφαλίσει την κορούλα τους. Η αλήθεια είναι, ότι ως κόρη δύο κορυφαίων ηθοποιών με σπουδαία καριέρα, η μικρή Εύα δε βρίσκει και λίγα, έχοντας αρχίσει να μπαίνει στην προεφηβεία.

Τα έσοδα της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και, παράλληλα, επαγγελματίας στο Instagram και όχι μόνο, απολαμβάνοντας αρκετά έσοδα ετησίως.

Η ίδια έχει επιστρέψει φέτος στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στην ΕΡΤ με τη σειρά «Σε ξένα χέρια». Η Λασκαράκη είναι πάντοτε ακομπλεξάριστη και δεν έχει κρυφτεί ακόμη και για τα χρήματα, που παίρνει από τις δουλειές της, απορρίπτοντας στο παρελθόν και μεγάλες επαγγελματικές προτάσεις.

«Συζήτησα για κάποιες δουλειές, αλλά μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης δουλειάς με το «Σόι», ήρθε το «Έρωτας μετά» που με πήγε συνεχόμενα με γυρίσματα και το καλοκαίρι. Πηγαινοερχόμουν συνέχεια Κρήτη – Αθήνα γιατί δεν ήθελα να κρατήσω και την κόρη μου το καλοκαίρι εδώ. Οι γονείς μου κατέβηκαν στην Κρήτη και το παιδί έμεινε εκεί. Οι δουλειές, λοιπόν, που μου πρότειναν είχαν φουλ γυρίσματα και το καλοκαίρι λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός και συνέχισε: «Είχε γίνει πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», φτάσαμε πολύ κοντά και είχε γίνει ταυτόχρονα με το «Έρωτας Μετά». Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο «Έρωτας Μετά». Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει και μου άρεσε πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου».

Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη παραδέχτηκε ότι υπήρξε μία πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως, δεν ήρθαν σε συμφωνία. «Δεν ήταν το κατάλληλο timing και καλώς έπραξα. Ήταν με τον Alpha, αλλά και με άλλα κανάλια. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Πάντα η αγωνία μου και το άγχος μου είναι τι βλέπουν σε εμένα και το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δεν μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί. Έχει παίξει και πρόταση με τον σύζυγό μου. Είχα μια αγωνία αν είναι αλλαγή καριέρας αυτό».

Επίσης, εξομολογήθηκε πως αντιμετώπισε φέτος το instagram επαγγελματικά. «Με 750 χιλιάδες followers κάποιος μπορεί να ζήσει μία χρονιά χωρίς να δουλεύει. Εννοώ ότι οι followers φέρνουν κάποιες εμπορικές συνεργασίες, που για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μπορώ να πω ότι αυτή τη χρονιά που δεν εργάστηκα με στήριξαν και ήταν το έσοδο και η δουλειά μου. Είναι κανονική δουλειά».

Το… αίνιγμα του Τσιμιτσέλη

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε πριν από χρόνια ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στο βασικό μισθό που παίρνει ένας ηθοποιός στο θέατρο.

«Ο βασικός μισθός είναι 900 ευρώ καθαρά. Αν πας γύρω στις 2000 ευρώ, είναι ένας πάρα πολύ καλός μισθός, αλλά δίνεται πλέον σπάνια» δήλωσε στο «People».

«Επειδή μέχρι τώρα δούλευα συνέχεια στην τηλεόραση, είχα χρήματα. Και αντέχω ακόμα, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια. Τα πράγματα γύρω μας βουλιάζουν όλο και περισσότερο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ