Σχεδόν 30 χρόνια μετά έγινε γνωστή η τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Από το 1974 ζητούσε συνέχεια…»

Σχεδόν 30 χρόνια μετά έγινε γνωστή η τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Από το 1974 ζητούσε συνέχεια…»

Αυτό ήταν που ζητούσε για πάνω από 20 χρόνια η απόλυτη σταρ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ κι έζησε στο έπακρο τη ζωή της μέχρι το τέλος, έχοντας και μια δική της τελευταία επιθυμία, λίγο προτού φύγει από τη ζωή.

Ήταν το 2021, όταν ο μονάκριβος γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, προχώρησε στη σχετική αποκάλυψη μέσω Instagram, με τον προσωπικό της φωτογράφο, Κλεισθένη, να περιγράφει την επιθυμία που είχε από το 1974 και για την οποία μιλούσε μέχρι την τελευταία στιγμή, με τον Λάκη Λαζόπουλο παράλληλα να αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο ανάμεσα στους δύο.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχίλα: Το εκπληκτικό βίντεο της UEFA για τον θρίαμβο του Κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού!

Η τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη ήθελε να τοποθετήσει ο ίδιος ανάμεσα στα χέρια της, όταν πεθάνει, την αγαπημένη της φωτογραφία με το μπλε καπέλο από την παράσταση της «Ωραίας μου Κυρίας» το 1974. Μια επιθυμία την οποία εξέφρασε για πρώτη φορά το 1974 και στις τελευταίες στιγμές της στο νοσοκομείο το καλοκαίρι του 1996.

Στη λεζάντα γράφει: «Αυτό το πράγμα ήταν λιγάκι αστείο γιατί ξεκίνησε από το 1974, από το 1974 μου το ζητούσε αυτό. Επειδή η φωτογραφία της άρεσε πάρα πολύ έλεγε “αυτήν τη φωτογραφία όταν πεθάνω, θέλω να μου τη βάλεις στο φέρετρο μέσα, να την αγκαλιάσω” τόσο αγαπούσε αυτήν τη φωτογραφία. Και τις τελευταίες ημέρες μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο και της έλεγα “μην λες σαχλαμάρες”. Τη μέρα που ήταν να γίνει η κηδεία και τα αδέλφια της και όλοι μου είπαν να τηρήσω την επιθυμία της».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ