Επιτέλους η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα «έσπασε» την ομερτά για την υγεία του: «Είναι δύσκολα τα πράγματα…»

Επιτέλους η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα «έσπασε» την ομερτά για την υγεία του: «Είναι δύσκολα τα πράγματα…»

Νέα τοποθέτηση μετά από πέντε μήνες παραμονής του αγαπημένου τραγουδιστή στο νοσοκομείο

Έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε, που ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο, παλεύοντας να βγει νικητής από αυτή την πολύ μεγάλη περιπέτεια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με σύσσωμη την οικογένειά του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το tlife.gr και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη, η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα επεσήμανε πως η κατάστασή του παραμένει σοβαρή.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχίλα: Το εκπληκτικό βίντεο της UEFA για τον θρίαμβο του Κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού!

Οι νέες δηλώσεις της αδελφής του Δημήτρη Κόκοτα για την κατάστασή του

«Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Είμαστε σταθεροί, θα περιμένουμε. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, όπως έχει πει και η κα Ματίνα Παγώνη. Δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλουμε χρόνο. Είμαστε όλοι δίπλα του, και η σύζυγός του βεβαίως. Παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκοτα.

«Είμαστε πάντα αισιόδοξοι και περιμένουμε τα καλύτερα. Με βάση αυτά που μας λένε οι γιατροί, παίρνουμε κι εμείς ελπίδα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», πρόσθεσε, επίσης, η Έλλη Κόκοτα, με το Σεπτέμβριο πάντως να αναμένεται να καταστεί ένας καθοριστικός μήνας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ