Ράκος η Άννα Βίσση: Στο πλευρό της ο Νίκος Καρβέλας – «Με πόνεσε όσο και εσάς…»

Ράκος η Άννα Βίσση: Στο πλευρό της ο Νίκος Καρβέλας – «Με πόνεσε όσο και εσάς…»

Δε μπόρεσε να κρατηθεί!

Μια προγραμματισμένη συναυλία στα Ιωάννινα αναγκάστηκε λόγω καιρού να ακυρώσει η Άννα Βίσση, παρέα με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα. Η συναυλία είχε κάνει λόγο για τις 31 Αυγούστου αλλά δυστυχώς ο ουρανός έιχε άλλα σχέδια. Με την ευκαιρία δείτε πως μετατράπηκε η συναυλία του Αργυρού σε ρινγκ στην Αλβανία: Άγριο ξύλο μεταξύ των θεατών

Ωστόσο η συναυλία αυτή αλλά και εκείνη στα Τρίκαλα ακυρώθηκαν λόγω πρόβλεψης ακραίων καιρικών φαινομένων. Η απόφαση αυτή λήφθηκε για την προστασία τόσο των καλλιτεχνών όσο και του κοινού. Η Άννα Βίσση έγραψε ένα μήνυμα στα social media και φυσικά δεν μπορεί να κρύψει τη λύπη της.

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό

«Θέλω να ξέρετε πως η ακύρωση των συναυλιών στα Τρίκαλα και Ιωάννινα με πόνεσε όσο και όλους εσάς που μου στέλνετε αγάπης μηνύματα. Ήθελα πολύ να έρθω αλλά ο καιρός το απαγόρευσε κατηγορηματικά. Μια τέτοια συναυλία θέλει δυο ημέρες προετοιμασίας και η πρόβλεψη δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Εύχομαι να ανταμώσουμε μια άλλη φορά! Ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε εδώ και πολλά χρόνια. Και ο κακός καιρός να μη βλάψει ξανά τα όμορφα μέρη σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Άννα Βίσση συναυλία
πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ