Η μέλλουσα κυρία Αντετοκούνμπο με πέπλο στο κεφάλι τα σπάει σε κλαμπ

Η μέλλουσα κυρία Αντετοκούνμπο με πέπλο στο κεφάλι τα σπάει σε κλαμπ

Ίσως το πιο χλιδάτο μπάτσελορ πάρτι της Μυκόνου...

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ πλησιάζει, με το ζευγάρι να ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου σε μια λαμπερή τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στην Πύλο.

Το τριήμερο εορταστικό γεγονός θα λάβει χώρα από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου και αναμένεται να είναι μια υπερπαραγωγή, η οποία σχεδιάζεται εδώ και 1,5 χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Γουίλφριντ Ζαχά: O Legend της Κρίσταλ Πάλας, η Γιουνάιτεντ και τα εκατομμύρια της Γαλατά (pics, vids)

Bachelor και Bachelorette Πάρτι στη Μύκονο

Λίγο πριν από τον γάμο, ο Γιάννης και η Μαράια γιόρτασαν τα bachelor και bachelorette πάρτι τους στη Μύκονο. Οι “Antetokounbros” βρέθηκαν στο νησί των ανέμων, όπου ο Γιάννης διοργάνωσε το bachelor του, ενώ η Μαράια γιόρτασε με τις φίλες της στο κλαμπ Tabu.

Ανάμεσα στις καλεσμένες της Μαράια ήταν και η σύζυγος του Θανάση Αντετοκούνμπο. Οι καλεσμένες απόλαυσαν τη διαμονή τους στη Μύκονο για τρεις ημέρες, επισκεπτόμενες και το Lio Mykonos, όπου η μέλλουσα νύφη έκλεψε την παράσταση με τις χορευτικές της φιγούρες.

Η Γαμήλια Τελετή στο Costa Navarino

Η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα στις 31 Αυγούστου στο πολυτελές resort της Μεσσηνίας, Costa Navarino, το οποίο έχει φιλοξενήσει πολλές εξέχουσες προσωπικότητες. Ο χώρος διαθέτει ακόμα και ελικοδρόμιο, διευκολύνοντας έτσι τη μετακίνηση των υψηλών καλεσμένων.

Τριήμερος Εορτασμός με Διεθνείς Επιρροές

Το εορταστικό πρόγραμμα του γάμου θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Η πρώτη βραδιά θα περιλαμβάνει ένα white party, με τους καλεσμένους να ντύνονται αποκλειστικά στα λευκά. Τη δεύτερη ημέρα, οι εκδηλώσεις θα είναι αφιερωμένες στη νιγηριανή κουλτούρα, με τον ανάλογο ενδυματολογικό κώδικα. Την τρίτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη γαμήλια τελετή.

Γεύσεις από Ελλάδα και Νιγηρία

Το μενού του γάμου θα είναι μια γαστρονομική σύνθεση ελληνικών και νιγηριανών πιάτων, με έντονα στοιχεία από τις δύο κουλτούρες. Περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα βασισμένα σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Το κόστος του μενού ανέρχεται στα 250 ευρώ ανά άτομο.

Καλεσμένοι από Όλο τον Κόσμο

Οι καλεσμένοι στον γάμο υπολογίζονται περίπου στους 400, με 30 από αυτούς να είναι VVIP πρόσωπα. Ανάμεσα στους καλεσμένους φημολογείται ότι θα βρεθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καθώς και διάσημοι όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι οι καλεσμένοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια του γάμου, διασφαλίζοντας έτσι την ιδιωτικότητα της εκδήλωσης.

Το Κόστος της Υπερπαραγωγής

Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ αναμένεται να κοστίσει περίπου 800.000 ευρώ. Το συνολικό κόστος περιλαμβάνει τη διαμονή των καλεσμένων, το προσεγμένο μενού, τον στολισμό που θα ανανεώνεται καθημερινά, καθώς και την πρόσβαση στο κελάρι του θερέτρου, το οποίο διαθέτει ελληνικά κρασιά σπάνιας ποικιλίας.

Η Οργάνωση και οι Προετοιμασίες

Οι προετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται πυρετωδώς, με το ζευγάρι να ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε την Παύλιανη για τον γάμο του manager του, Ηλία Πάνου, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για τον δικό του γάμο, έτοιμος να ζήσει μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του με την εκλεκτή της καρδιάς του.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ