Δεν πίστευε στα μάτια του ο Άκης Δείξιμος: – Έπιασε επ’ αυτοφώρω την κοπέλα του με άλλον

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Άκης Δείξιμος: – Έπιασε επ’ αυτοφώρω την κοπέλα του με άλλον

Η αποκάλυψη του Άκη Δείξιμου.

Ο Άκης Δείξιμος ήταν πρόσφατα καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, όπου μοιράστηκε μια ιδιαίτερα προσωπική εμπειρία από το παρελθόν του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τη στιγμή που έπιασε σύντροφό του να τον απατά και την έντονη αντίδραση που ακολούθησε.

Άκης Δείξιμος: Η Αποκάλυψη για την Προδοσία που Βίωσε

Διαβάστε επίσης: Πολλοί το είδαν λίγοι το κατάλαβαν: Η ανησυχητική εικόνα του Ουίλιαμ στη νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον (vid)

Ο Άκης Δείξιμος μίλησε με ειλικρίνεια ανέφερε: «Μου έχει τύχει να πιάσω επ’ αυτοφώρω την κοπέλα μου με άλλον.Γύρισα νωρίτερα από το στρατόπεδο. Ξαφνικά είσαι έξω από την πόρτα κι ακούς να γίνεται μέσα φασαρία. Παγώνεις χέρια και πόδια.

Δεν προλαβαίνεις να πιάσεις κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα, απλά την σπας. Έσπασα την πόρτα και βγήκα εκτός εαυτού. Ο άλλος έφυγε με τα σώβρακα από το σπίτι.Σκοτώθηκα με την τότε κοπέλα μου κι έβγαλα άσχημο εαυτό. Αντέδρασα άσχημα κι ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου. Ήμουν έντονος, δεν ένιωσα όμορφα» δήλωσε ο Άκης Δείξιμος.

«Τη συγχώρησα, συνεχίσαμε να είμαστε μαζί για δύο χρόνια ακόμα, όπου με απάτησε πάλι και χωρίσαμε. Ήταν μία έντονη στιγμή με την πιο έντονη αντίδρασή μου. Πραγματικά ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου, που με είδα έτσι», πρόσθεσε.

Δείτε Παρακάτω:

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ