Διέρρευσαν τα ονόματα: Αυτοί θα είναι οι διάσημοι κουμπάροι στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη

Διέρρευσαν τα ονόματα: Αυτοί θα είναι οι διάσημοι κουμπάροι στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη

Η επιλογή της τοποθεσίας από το ζευγάρι είναι δίπλα στη θάλασσα καθώς ο γάμος τους αναμένεται να είναι από τους πιο λαμπερούς της χρονιάς

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ετοιμάζεται για τον γάμο του με την  εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου. Ο πρόκειται να γίνει στην Αγία Νάπα, ενώ οι ετοιμασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμόυς για τη μεγάλη αυτή ημέρα.

Η επιλογή της τοποθεσίας από το ζευγάρι είναι δίπλα στη θάλασσα καθώς ο γάμος τους αναμένεται να είναι από τους πιο λαμπερούς της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Gazzetta Dello Sport: «Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Μποβέ»

Οι celebrities που αναμένεται να παρευρεθούν

Ο γάμος αναμένεται να προσελκύσει πλήθος celebrities και φίλους του ζευγαριού, καθιστώντας τον ένα κοσμικό γεγονός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται όλοι οι ηθοποιοί από τις σειρές Γη της ελιάς, Famagusta και Ταμπού, καθώς και το τεχνικό προσωπικό και οι συνεργάτες τους.

Αρχικά, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να κρατήσει μυστικό τον γάμο του, αλλά αυτό αποδείχθηκε αδύνατο λόγω της μεγάλης δημοφιλίας του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Με προσέγγισαν πολλοί δημοσιογράφοι. Μη κοροϊδευόμαστε. Δεν περίμενα ότι θα παραμείνει κρυφό. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος. Δεν ήθελα να κάνω show τον γάμο μου, μιλώντας για αυτό».

Η επιθυμία για τον γάμο

«Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο, είναι μία μέρα όλο, αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Θέλω να κάνω το παραδοσιακό, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε», είχε πει σε συνέντευξη του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Οικουμπάροι του γάμου

Οι κουμπάροι του γάμου θα είναι πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού, αποδεικνύοντας τη βαθιά σχέση και την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Η πρώτη κουμπάρα θα είναι η Βάνα Δημητρίου, με την οποία ο Ανδρέας Γεωργίου συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια. Δίπλα της θα είναι η Άντρια Παχίτη, στυλίστρια της σειράς Γη της ελιάς.

Ο τρίτος κουμπάρος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Κούλλη Νικολάου.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ