Θα τον ήθελε ακόμα η Ματίνα: Έτσι είναι σήμερα ο «οινοχόος» Νικόλας από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Θα τον ήθελε ακόμα η Ματίνα: Έτσι είναι σήμερα ο «οινοχόος» Νικόλας από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Παραμένει στην τηλεόραση αλλά όχι ως ηθοποιός.

Σπάνια εμφάνιση έκανε ο Στέργιος Νένες, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός ως ο «οινοχόος Νικόλας» από την επιτυχημένη και διαχρονικότερη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Παρόλο που έχει επιλέξει να μείνει μακριά από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, παραμένοντας πίσω από τις κάμερες, ο χρόνος φαίνεται να μην έχει αγγίξει την εμφάνισή του, καθώς δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Διαβάστε επίσης: Για πάντα στην καρδιά της ο Νίκος Σεργιανόπουλος: Έτσι τον τίμησε η Εβελίνα Παπούλια 16 χρόνια από τον θάνατό του (pic)

Tα τελευταία χρόνια εργάζεται ως creative content producer σε επιτυχημένα ριάλιτι όπως η «Φάρμα», το «MasterChef», το «Globetrotters» και το «Asia Express». Ωστόσο, τη σεζόν του 2023, o Στέργιος Νένες έκανε το τηλεοπτικό του comeback και μπροστά στις κάμερες μέσω της σειράς «Κάνε ότι Κοιμάσαι».

Ο ηθοποιός, σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει πως ήταν δική του επιλογή να απομακρυνθεί από την τηλεόραση και να μην εξαρτάται οικονομικά από το επάγγελμα του ηθοποιού. «Πάντα έκανα και άλλα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια αποτραβήχτηκα λίγο και νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για την απόφασή του να μην εμφανιστεί σε πολλά σίριαλ μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Πρόσφατα, ο Στέργιος Νένες απαθανατίστηκε σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς, όπου και πόζαρε χαμογελαστός μαζί με το προσωπικό της επιχείρησης, δείχνοντας ότι παραμένει ίδιος με τα χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ