«Ντράπηκα…Δεν έχω δει κάτι πιο…»: «Καταπέλτης» Ουγγαρέζος, είπε για Λιάγκα-Αντωνά αυτό που κανείς δε τόλμησε

«Ντράπηκα…Δεν έχω δει κάτι πιο…»: «Καταπέλτης» Ουγγαρέζος, είπε για Λιάγκα-Αντωνά αυτό που κανείς δε τόλμησε

Τη δική του τοποθέτηση για το ειδύλλιο του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά τη βραδινή τους έξοδο στα στενά της Μυκόνου.

Με τα πλάνα αυτά που κυκλοφόρησαν με το ζευγάρι, αποφάσισε να ασχοληθεί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος που στο παρελθόν είχε υπάρξει στενός φίλος του Γιώργου Λιάγκα, τα τελευταία χρόνια έχει δηλώσει πως δεν έχει καμία επαφή μαζί του και πως η σχέση τους έχει διαρραγεί. Ωστόσο, αυτή την φορά, αποφάσισε να πάρει το μέρος του Γιώργου Λιάγκα τονίζοντας πόσο παραβατικό είναι να προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει με αυτόν τον τρόπο στη ζωή δυο ανθρώπων χωρίς αυτοί να έχουν δώσει ποτέ την άδειά τους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Έφυγαν» 27.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Athens Kallithea

Η τοποθέτηση Ουγγαρέζου για Λιάγκα – Αντωνά

«Ότι, ειλικρινά, δεν έχω δει τίποτε πιο αδιάκριτο απ’ το βίντεο Λιάγκα – Αντωνά στη Μύκονο. Μη βαφτίζουμε την – με το ζόρι – έκθεση της ιδιωτικής ζωής των άλλων στη δημοσιότητα χωρίς τη συναίνεσή τους, ως δημοσιογραφία και την ιδιοτελή αγένεια ως «παπαρατσικό». Τέτοια πλάνα, χωρίς την άδεια των ανθρώπων που εμπλέκονται και, απλώς βγήκαν για φαγητό δε δικαιολογούνται επειδή η επαγγελματική τους ζωή κινείται στη Δημόσια Σφαίρα.

Αλλά, ούτε κι εμείς δικαιολογούμαστε να τα «κρυφοκοιτάμε» απολαμβάνοντας ενοχικά το τάισμα των κατώτερων ενστίκτων που ως άνθρωποι έχουμε. Ντράπηκα για την αδιακρισία, στεναχωρήθηκα για τον εαυτό μου που κατάντησε να παρακολουθεί τις ιδιωτικές στιγμές δυό ανθρώπων και προβληματίστηκα που βαφτίστηκε η «βίαιη» παρέμβαση στην ιδιωτικότητα με σκοπό το κέρδος, ως «αποκλειστικότητα» και «ρεπορτάζ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά.

Πηγή: Εnimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ