Σχεδόν κανείς δεν το γνώριζε μέχρι σήμερα: Η σειρά που έπαιξαν Φιλιππίδης – Μπέζος και κράτησε μόλις 3 επεισόδια

Σχεδόν κανείς δεν το γνώριζε μέχρι σήμερα: Η σειρά που έπαιξαν Φιλιππίδης – Μπέζος και κράτησε μόλις 3 επεισόδια

Απίστευτο!

Πέρασε και δεν… ακούμπησε η σειρά «Μη με σκας», κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2015, που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Η σειρά σε σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή και σκηνοθεσία του Κώστα Βαρελίδη, έκανε πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου 2015, αλλά διακόπηκε στις 3 Νοεμβρίου 2015, έπειτα από προβολή μόλις 3 επεισοδίων, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, και χωρίς να υπάρχει τότε κάποια επίσημη πληροφορία για το αν θα συνεχιστεί ή αν θα κοπεί τελείως. Στις 10 Δεκεμβρίου 2015, ο Γιάννης Μπέζος επιβεβαίωσε ότι η σειρά κόβεται οριστικά και δεν θα συνεχίσει.

Η σειρά έχει λάβει αρνητικές κριτικές, κυρίως για τον στερεοτυπικό τρόπο που παρουσίασαν την ομοφυλοφιλία. Επίσης, κάποιοι σχολίασαν ότι η ιδέα της σειράς είναι παρμένη από την αγγλική σειρά του BBC «Vicious» και, παρόλα αυτά, η ελληνική παραγωγή την παρουσίασε ως δική της, χωρίς καμία αναφορά στο «Vicious», και χαρακτήρισαν την ενέργεια να μην αναφερθεί καθόλου από την ελληνική παραγωγή ως «προκλητική».

Η υπόθεση

Ο Σωκράτης (Γιάννης Μπέζος) και ο Αιμίλιος (Πέτρος Φιλιππίδης) είναι ζευγάρι τα τελευταία τριάντα χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν ζήσει τα πάντα, χαρές, λύπες, τσακωμούς, αλλά και πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Παρά το μεγάλο διάστημα που είναι μαζί, ο Αιμίλιος δεν έχει πει στον πατέρα του, Δαμιανό (Γιώργος Κωνσταντίνου), ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι ο Σωκράτης είναι ο σύντροφός του γιατί δεν πρόκειται να το καταλάβει και να το αποδεκτεί. Ο Δαμιανός με τη σειρά του είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής και δεν αφήνει σε ησυχία καμία γυναίκα που θα έχει την τύχη να τον γνωρίσει.

Η Λουκία (Μαρία Αντουλινάκη), οικιακή βοηθός του ζευγαριού, γνωρίζει ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, αλλά δεν θέλει να το σκέφτεται και προσποιείται ότι είναι απλά δυο φίλοι που συζούν. Επίσης, η Έλσα (Γιάννα Παπαγεωργίου), φίλη του Σωκράτη, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει γαμπρό για να κάνει οικογένεια αλλά δεν μπορεί να βρει. Είναι επίσης η κάλυψη του Αιμίλιου στον πατέρα του, μιας και ο Δαμιανός πιστεύει ότι η Έλσα είναι η σύντροφος του Σωκράτη.

Οι νέοι γείτονες του ζευγαριού, Τάσος (Χρήστος Σπανός) και Στέλλα (Κατερίνα Μισιχρόνη), έρχονται και αυτοί για να ταράξουν ακόμη περισσότερο τη ζωή τους με τα δικά τους προβλήματα και τσακωμούς. Ο Τάσος και η Στέλλα δεν είναι όμως οι μόνοι που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο ζευγάρι, μιας και η εμφάνιση του Θέμη (Δημήτρης Μοθωναίος), του γιου της Λουκίας, θα προκαλέσει τριβές μεταξύ του Σωκράτη και του Αιμίλιου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ