Αποκαλύφθηκε για Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριο Λεμονίδη: Το μυστικό που ήθελαν να κρύψουν πάση θυσία

Αποκαλύφθηκε για Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριο Λεμονίδη: Το μυστικό που ήθελαν να κρύψουν πάση θυσία

Έγινε γνωστό το μυστικό τους...

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αν και αγαπάει τον χωρό των social media, της αρέσει να φροντίζει τον αγαπημένο της σύζυγο Νεκτάριο Λεμονίδη.

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας όταν ο Νεκτάριος έχει ρεπό από το νοσοκομείο, αγαπά να του φτιάχνει πρωινό με ασπράδια αυγά και μαύρο ψωμί ενώ συνηθίζει να του φτιάχνει μπιφτέκια με γλυκοπατάτες στο φούρνο, ή κοτόπουλο με γλυκοπατάτες.

Τα φαγητά που ετοιμάζει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον σύζυγό της είναι πεντανόστιμα και με λίγες θερμίδες καθώς μια μερίδα από το φαγητό που θα σας δώσουμε τη συνταγή δεν έχει πάνω από 350 θερμίδες! Μάλιστα όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα του okmag ο Νεκτάριος από την ημέρα του γάμου τους μέχρι σήμερα έχασε 11 ολόκληρα κιλά!

Η συνταγή για τα πεντανόστιμα μπιφτέκια (με άπαχο κιμά) και τις γλυκοπατάτες
Ξεφλουδίζουμε αρχικά τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε ακανόνιστο σχήμα. Τις τοποθετούμε στο ταψί μαζι με λάδι, 2 ποτηρια νερό και έπειτα παίρνουμε τον κιμά μας και προσθέτουμε τζίντζερ, κουρκουμά, αλάτι ελαφρύ, μηλόξυδο από tometoxi, μαύρο πιπέρι,νιφάδες βρώμης, μουστάρδα, λίγο μέλι, λίγο λαδι, ρίγανη και δυόσμο!

Και ξεκινάμε να πλάθουμε! Στην συνέχεια τα μεταφέρουμε στο ταψί και προσθέτουμε λάδι και λίγη ρίγανη πάνω απ τις γλυκοπατάτες! Σε προθερμασμένο φούρνο, βάζουμε το ταψί και ψήνουμε το φαγητό μας στους 170 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για για 55 λεπτά και καλή μας όρεξη!

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ