Κατερίνα Σασλή: Η «Τατιάνα» του Κων/νου & Ελένης, το παιδί με τον «Μάνθο», η εξαφάνιση 20 ετών & η σπάνια φωτο

Κατερίνα Σασλή: Η «Τατιάνα» του Κων/νου & Ελένης, το παιδί με τον «Μάνθο», η εξαφάνιση 20 ετών & η σπάνια φωτο

Μετά τον ρόλο της στη σειρά «Λίφτινγκ», η Κατερίνα Σασλή αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής, αφήνοντας πίσω της μια επιτυχημένη καριέρα.

Η Κατερίνα Σασλή έκανε το πρώτο της βήμα προς τη δημοσιότητα μέσα από την κωμική σειρά «Εμείς κι εμείς», ενώ κέρδισε την αγάπη του κοινού με την ερμηνεία της ως Ρουμάνα Τατιάνα σε ένα επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μετά τον ρόλο της στη σειρά «Λίφτινγκ», η Κατερίνα Σασλή αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής, αφήνοντας πίσω της μια επιτυχημένη καριέρα. Η ηθοποιός γνώρισε τον Βασίλη Κούκουρα το 1996 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Εμείς κι εμείς».

Η σχέση τους, καθώς και η γέννηση του παιδιού τους, παρέμειναν γνωστά μόνο 20 χρόνια αργότερα. Μετά την ολοκλήρωση του «Λίφτινγκ», και της συμμετοχής της στη σειρά του Χάρη Ρώμα, η Κατερίνα Σασλή απομακρύνθηκε από τη τηλεόραση.

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Παναγία των Παρισίων» στο Θέατρο Βεάκη, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την αλλαγή στην εικόνα της, προσφέροντας μια ματιά στη νέα φάση της ζωής της.

Δείτε πως είναι σήμερα:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ