Ο χρόνος σιωπής τελείωσε: Τα είπε όλα με 1 φωτο ο Πέτρος Φιλιππίδης 2 μήνες μετά & ζητάει μόνο ένα πράγμα

Ο χρόνος σιωπής τελείωσε: Τα είπε όλα με 1 φωτο ο Πέτρος Φιλιππίδης 2 μήνες μετά & ζητάει μόνο ένα πράγμα

Ο γνωστός ηθοποιός, το όνομα του οποίου βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής για αρνητικούς λόγους, φαίνεται πως πλέον προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παλαιότερα δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έχει αρχίσει πρόσφατα να κάνει αρκετές δημοσιεύσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός, το όνομα του οποίου βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής για αρνητικούς λόγους, φαίνεται πως πλέον προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα. Μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media, επιδιώκει να προωθήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και να υπενθυμίσει στο κοινό το έργο που έχει προσφέρει στον χώρο της τέχνης.

Επιπλέον, ο Φιλιππίδης έχει δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube, όπου ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από την καριέρα του, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Μέσα από αυτήν την πλατφόρμα, επιχειρεί να αναδείξει ξανά τις δουλειές του και να συνδεθεί με το κοινό του, παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας του.

«Συνέντευξη ΧΑΙ ΡΟΚ», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του, στέλνοντας τον κόσμο με ένα link στο Youtube.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν σταμάτησε εκεί. Το βράδυ της Πέμπτης, 22 Αυγούστου, προχώρησε σε ακόμη μία ανάρτηση στο Instagram, κάνοντας instastory για να ενημερώσει τους ακόλουθούς του σχετικά με το κανάλι του στο YouTube. Με αυτήν την κίνηση, συνέχισε να προωθεί την ψηφιακή του παρουσία, ενθαρρύνοντας το κοινό να επισκεφθεί το κανάλι του και να παρακολουθήσει το περιεχόμενο που δημοσιεύει εκεί, ενισχύοντας την επικοινωνία του με τους θαυμαστές του.

«Αυτό είναι το επίσημο κανάλι μου στο Youtube. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να βλέπετε πρώτοι ακυκλοφόρητο περιεχόμενο και άλλα στιγμιότυπα», ανέφερε.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ