«Με ζηλεύουν, γι’ αυτό κράζουν»: Αμετανόητη 27χρονη εθισμένη στις πλαστικές – Πόσα έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα

«Με ζηλεύουν, γι’ αυτό κράζουν»: Αμετανόητη 27χρονη εθισμένη στις πλαστικές – Πόσα έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα

Μέχρι σήμερα, η Davidson έχει δαπανήσει περίπου 30.000 ευρώ σε διάφορες αισθητικές διαδικασίες

Η Αμερικανίδα Noelle Davidson παραδέχτηκε ανοιχτά ότι τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έναν έντονο εθισμό στις πλαστικές επεμβάσεις, με στόχο να αλλάξει την εμφάνιση του προσώπου της ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα την προσωπικότητά της, την οποία περιγράφει ως «χαλαρή».

Σύμφωνα με τη Sun, η 27χρονη Davidson έχει αποκτήσει εμμονή με την τελειοποίηση της εξωτερικής της εικόνας, κάτι που ξεκίνησε μετά από μια επέμβαση στη μύτη πριν από δύο χρόνια. Από τότε, δεν έχει σταματήσει να υποβάλλεται σε αισθητικές επεμβάσεις.

Μέχρι σήμερα, η Davidson έχει δαπανήσει περίπου 30.000 ευρώ σε διάφορες αισθητικές διαδικασίες. Η ίδια πιστεύει ότι το νυστέρι των πλαστικών χειρουργών και οι ενέσεις μπότοξ αποτελούν μέσα ενδυνάμωσης για τις γυναίκες, βοηθώντας τις να βρουν την ιδανική εκδοχή του εαυτού τους.

Το Χρονικό των Πλαστικών Επεμβάσεων

Αφού βελτίωσε την εμφάνιση της μύτης της με την αφαίρεση ενός εξογκώματος, η Noelle Davidson δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε να τροποποιεί την εξωτερική της εικόνα, υποβαλλόμενη σε διάφορες αισθητικές επεμβάσεις. Μεταξύ αυτών, έχει λάβει fillers στις «γραμμές χαμόγελου» και τη μύτη της, καθώς και πολλές άλλες αισθητικές «προσαρμογές» για να επιτύχει την επιθυμητή εικόνα του προσώπου της.

«Φανταστείτε να μην έχετε πλέον ούτε μία ανασφάλεια για το σώμα σας. Φανταστείτε τη χαρά και την ανακούφιση που θα νιώθατε, χωρίς να κουβαλάτε πλέον το βάρος ενός προσώπου που σας παραποιεί», είπε στο μέσο η Noelle, που επαγγέλλεται πιανίστρια από το Σιάτλ της Ουάσιγκτον.

«Η πλαστική χειρουργική αφαίρεσε την παραμόρφωση που με εμπόδισε να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου και να με βλέπουν για τη γυναίκα που είμαι, όχι μόνο για τη γυναίκα με τη μεγάλη μύτη», πρόσθεσε.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ομοφωνία γύρω από την απόφασή της, καθώς η Noelle Davidson αναγνωρίζει ότι δέχεται παρενοχλήσεις από διάφορους διαδικτυακούς τρολ, οι οποίοι την κρίνουν για την εμμονή της με τις αισθητικές επεμβάσεις. Παρά τη διαδικτυακή κριτική και τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, η ίδια δηλώνει ότι αυτά τα σχόλια δεν έχουν την ικανότητα να την «αγγίξουν» ή να επηρεάσουν την αποφασιστικότητά της.

«Νιώθουν άβολα ή κυριεύονται από ζήλια που εγώ είμαι σε θέση να κάνω βελτιώσεις στην εμφάνισή μου και προφανώς δεν αισθάνονται ότι μπορούν για τον εαυτό τους».

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ