Με το ευέλικτο σώμα και ασκήσεις ενόργανης ξεσήκωσε η Δανάη Μπάρκα τους followers: Έκανε κατακόρυφο με μαγιό και έμειναν όλοι έκπληκτοι (Vid)

Με το ευέλικτο σώμα και ασκήσεις ενόργανης ξεσήκωσε η Δανάη Μπάρκα τους followers: Έκανε κατακόρυφο με μαγιό και έμειναν όλοι έκπληκτοι (Vid)

Σε διάθεση ενόργανης γυμναστικής

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει τις διακοπές της στη Σέριφο, στο νησί δηλαδή που λατρεύει και κάθε χρόνο το επισκέπτεται είτε για πολύ είτε για λίγο. Όπως δείχνει τον τελευταίο καιρό περνάει πολύ καλά. Λίγο το καλοκαίρι λίγο το αγαπημένος της μέρος. Αυτό όμως που δεν είχαμε διαπιστώσει είναι το πόσο ευέλικτη είναι με το σώμα της.

Η νεαρή παρουσιάστρια σε καθημερινή βάση, μοιράζεται μαζί μας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τη μέρα της.

Διαβάστε επίσης: Τα όνειρα μας «φύτρωσαν» στο χορτάρι του Μαρακανά

Δανάη Μπάρκα

Όπως μας έχει γράψει χαρακτηριστικά, η Σέριφος είναι ένα νησί που λατρεύει. Εκεί έχει πάει σε διαφορετικές φάσεις της ζωής της. Έχει πάει χαρούμενη, χωρισμένη, ευτυχισμένη, κλαμένη αλλά και γελαστή και φροντίζει κάθε χρόνο να πηγαίνει ακόμα και αν είναι μόνη της.

Το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου, η Δανάη Μπάρκα, κατέγραψε τον εαυτό της να κάνει κατακόρυφο σε ένα τοίχο και δεν δίστασε να μοιραστεί το σχετικό βιντεάκι με το κοινό της στα social media. Με αυτό το βίντεο πραγματικά εντυπωσίασε καθώς πολλοί δεν ήξεραν ότι έχει και τέτοιες ικανότητες.

Δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ