Παγκόσμια θλίψη για την Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς τραγικά νέα, πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την πριγκίπισσα

Παγκόσμια θλίψη για την Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς τραγικά νέα, πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την πριγκίπισσα

Νέα στοιχεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προτείνουν ότι η Kate Middleton ενδέχεται να μην επιστρέψει καθόλου στα βασιλικά της καθήκοντα

Νέα στοιχεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προτείνουν ότι η Kate Middleton ενδέχεται να μην επιστρέψει καθόλου στα βασιλικά της καθήκοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από κύκλους κοντά στη βασιλική οικογένεια, η Kate συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες για καρκίνο, γεγονός που την έχει αναγκάσει να επανεκτιμήσει τη συμμετοχή της ως «πλήρους απασχόλησης μέλος» της βασιλικής οικογένειας.

Οι εξελίξεις αυτές προκύπτουν από δημοσίευμα του RadarOnline, το οποίο επισημαίνει την ανάγκη της Kate να αναθεωρήσει τον ρόλο της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις υπό το φως της σοβαρής της κατάστασης.

«Η Catherine παραμένει σοβαρά άρρωστη, συνεχίζει να κάνει χημειοθεραπείες και, παρόλο που γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο της, οι προτεραιότητές της έχουν λογικά αλλάξει σημαντικά», δήλωσε ο δημοσιογράφος Dan Wootton.

Ο βασιλικός αναλυτής και βιογράφος Robert Jobson επιβεβαίωσε την είδηση και σημείωσε: «Η Kate Middleton είναι πολύ άρρωστη».

Εν μέσω αναταραχής και ανησυχίας, η υγεία της Kate Middleton έχει επανέλθει στο προσκήνιο των φημών, με την κατάσταση να προκαλεί ανησυχία στη Βρετανία. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία σαφής πληροφόρηση σχετικά με το αν και πότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει πλήρως την ανάρρωσή της. Η αβεβαιότητα γύρω από την κατάσταση της υγείας της συνεχίζει να ενισχύει τις εικασίες και τα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της ως μέλους της βασιλικής οικογένειας.

«Η αντικαρκινική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να συνέλθει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά, που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή στα καθήκοντά της» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ