Επώδυνες στιγμές για την Έλλη Κοκκίνου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα: «Με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να…»

Επώδυνες στιγμές για την Έλλη Κοκκίνου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα: «Με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να…»

Δυσάρεστες εξελίξεις για την τραγουδίστρια!

Μια περιπέτεια υγείας οδήγησε ξαφνικά την Έλλη Κοκκίνου στο νοσοκομείο, διακόπτοντας τις καλοκαιρινές εμφανίσεις που πραγματοποιούσε σε όλη την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια, τις επόμενες ημέρες, ήταν προγραμματισμένο να δώσει μια συναυλία στην Αρεόπολη Λακωνίας. Αυτό τελικά δε θα συμβεί, αφού ένας ιός που κόλλησε δεν της το επιτρέπει.

Στο νοσοκομείο η Έλλη Κοκκίνου

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το νοσοκομείο αναφέροντας μόνο ότι έχει κολλήσει έναν ιό, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Παράλληλα, «Σπάει» τη σιωπή του Θανάσης Βισκαδουράκης: Σε 3 λέξεις αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε στην ανάρτησή της η Έλλη Κοκκίνου.

Στο νοσοκομείο η Έλλη Κοκκίνου
Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ