O Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζει την επιστροφή του

O Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζει την επιστροφή του

Η ανάρτηση που δείχνει πως γυρίζει σελίδα...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά από την ταραχώδη δικαστική του περιπέτεια και τις σοβαρές κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπισε, έχει επιστρέψει διστακτικά στη δημόσια σφαίρα μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Έχοντας επιλέξει να μην σχολιάσει δημόσια τις κατηγορίες και τα γεγονότα που ακολούθησαν, ο γνωστός ηθοποιός δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό στο YouTube. Εκεί, ανεβάζει βίντεο από θεατρικές παραστάσεις στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν, προσπαθώντας έτσι να επανέλθει στο καλλιτεχνικό προσκήνιο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» παντού από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό: Κάκαρης, Ζάλανκι, Ατανασίεβιτς και έπεται συνέχεια

Παρά τις δυσκολίες, η οικογένειά του παραμένει δίπλα του, προσφέροντάς του συνεχή στήριξη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, από τις αρχές Αυγούστου, επέστρεψε σταδιακά στα social media.

Εκτός από τη δραστηριότητά του στο YouTube, έκανε την εμφάνισή του και στο Instagram, αρχικά με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό. Ακολούθως, δημοσίευσε και δεύτερο story, στο οποίο παρουσίασε την αφίσα της θεατρικής παράστασης «Την Πέμπτη κύριε Γκρην», στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο κατά την περίοδο 2020-2021.

Δείτε το σχετικό story:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ