Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι παλικάρι: Κυκλοφόρησαν τα θαυμάσια νέα 3 μήνες μετά το εγκεφαλικό

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι παλικάρι: Κυκλοφόρησαν τα θαυμάσια νέα 3 μήνες μετά το εγκεφαλικό

Τώρα μάλιστα!

Ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν για τον Δημήτρη Σταρόβα, τρεις μήνες από την ημέρα που υπέστη το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/5 στο Τζάνειο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Διαβάστε επίσης: Κινήσεις με… εμπειρία στη Euroleague: Οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού (vids)

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα μετά τη νοσηλεία του, ο ηθοποιός μοιράστηκε στα social media κάποια βίντεο με τον ίδιο να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς το κοινό για την αμέριστη αγάπη που του έδειξαν, ενώ σε ένα άλλο ο ίδιος παίζει κιθάρα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Σταρόβας βαδίζει με σταθερά βήματα προς την αποκατάσταση. Πρόσφατα, εθεάθη και στην πρώτη του δημόσια βραδινή έξοδο, αφού παρευρέθηκε στα γενέθλια της στενής του φίλης, Σάντρας Βουτσά.

Επιστρέφει στο θέατρο ο Δημήτρης Σταρόβας

Το γεγονός της σταδιακής του επιστροφής επιβεβαιώνει και η είδηση πως ο ηθοποιός αναμένεται να ανέβει ξανά στο θεατρικό σανίδι, παρέα με το συγκρότημα «Άγαμοι Θύται», του οποίου έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Συγκεκριμένα, στις 24 Σεπτεμβρίου και με αφορμή τη συμπλήρωση 33 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» θα δώσουν μία ξεχωριστή παράσταση στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα συμμετάσχει με τον δικό του τρόπο και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ