H Demi Moore αγκαλιά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς

H Demi Moore αγκαλιά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πέρασε μέρος των διακοπών του στους Παξούς με τη χολιγουντιανή ηθοποιό Demi Moore.

H Demi Moore επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα αφού όπως έχει αποκαλύψει είναι ένας από τους αγαπημένους της καλοκαιρινούς προορισμούς.

Αυτή τη φορά η Xολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στους όμορφους Παξούς, αλλά η έκπληξη ήταν ότι βρισκόταν μαζί με τον αγαπημένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Οι δυο τους τους συναντήθηκαν και πέρασαν μαζί όμορφες στιγμές, όπως δείχνουν τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Μια ευχάριστη στάση στους Παξούς. Καλωσόρισες», έγραψε στις φωτογραφίες του με την Demi Moore ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αυτή τη φορά βρέθηκε στο νησί όχι για γυρίσματα αλλά για να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την καλή του φίλη Demi Moore!

H Demi Moore είχε αναφέρει πως είχε απολαύσει τη σειρά «Maestro», το μεγαλύτερο μέρος της οποίας γυρίστηκε στους Παξούς.

Η βραδινή τους έξοδος φαίνεται ότι ήταν απολαυστική αφού και οι δυο τους πόζαραν με χαμόγελο και αγκαλιασμένοι στο φακό.

Η ομοιότητα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τον πατέρα και τον αδερφό του

Στις αρχές Ιουνίου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε μοιραστεί και μια σπάνια οικογενειακή και προσωπική του στιγμή, ο οποίος είχε αφήσει για λίγο τα γυρίσματα στους Παξούς και βρέθηκε στη Σαντορίνη προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα του, αλλά και έναν από τους αδερφούς του.

Ομολογουμένως η ομοιότητα ανάμεσα στους τρεις είναι εμφανής, ενώ ο ίδιος ο Χριστόφορος έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης: «Οικογενειακή συνάντηση!!! Επίσκεψη στον μπαμπά και τον αδερφό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ