Δέσποινα Ρόκκου: Η 22χρονη κόρη του Στέλιου Ρόκκου πήρε τη γοητεία του και είναι από τις πιο όμορφες & γλυκιές Ελληνίδες

Δέσποινα Ρόκκου: Η 22χρονη κόρη του Στέλιου Ρόκκου πήρε τη γοητεία του και είναι από τις πιο όμορφες & γλυκιές Ελληνίδες

Ποια είναι...

Η Δέσποινα Ρόκκου είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του Στέλιου Ρόκκου, την οποία απέκτησε από τη σχέση του με τη Μαρία Χέλιου.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον 34χρονο Δημήτρης, ο οποίος ασχολείται επίσης με την μουσική, από τον πρώτο γάμο του με την Κατερίνα, όπως ονομάζεται η πρώτη σύζυγός του.

Ο δεύτερος γιος ήρθε τέσσερα χρόνια αργότερα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γάμου του, με την Πωλίνα, ονομάζεται Ανδρέας, είναι 30χρονών και είναι και εκείνος τραγουδιστής.

Η πρώτη του κόρη, η Δέσποινα Ρόκκου, γεννήθηκε όσο βρισκόταν σε σχέση με την Μαρία Χέλιου και σχετικά πρόσφατα, πήρε το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες.

Το μικρότερο παιδί του είναι η 15χρονη Μέλια, από τον γάμο του με την Νικολέτα Τρίκη, ενώ πλέον ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος από το 2017 με την Λελέ Γκόφα, με την οποία όμως δεν απέκτησε κάποιο παιδί.

Ο τραγουδιστής έχει κρατήσει επαφές με τις πρώην γυναίκες του και μάλιστα με την μητέρα της Δέσποινας έχει τις καλύτερες.

Η Δέσποινα Ρόκκου ασχολείται και με τα social media και μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ακολουθούν πάνω από 6.000 άτομα και εκεί η ίδια δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες της από τα ταξίδια που κάνει και τις βόλτες με τους φίλους της.

Η ομοιότητα Δέσποινας Ρόκκου και Στέλιου Ρόκκου

Όπως είναι φυσικό, την καλοκαιρινή περίοδο έχει αναρτήσει διάφορες φωτογραφίες της από την παραλία, σε μία από τις οποίες ποζάρει topless και εντυπωσιάζει, ενώ είναι εντυπωσιακή η ομοιότητα με τον πατέρα της, κυρίως στο βλέμμα.

Οι καλοκαιρινές αναρτήσεις που κάνει η Δέσποινα Ρόκκου

Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα αuτή τη στιγμή: Η κόρη του Στέλιου Ρόκκου, Δέσποινα, είναι πραγματικά μια κούκλα

Η Δέσποινα Ρόκκου, η κόρη του Στέλιου Ρόκκου, έκανε μία δημόσια εμφάνιση στα MAD VMA 2024, μαζί με την Ειρήνη Κολιδά και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η 25χρονη, που είναι καρπός του έρωτα του Στέλιου Ρόκκου με τη αθλήτρια του βόλεϊ, Μαρία Χέλιου, έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, ενώ είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όσον αφορά τις αθλητικές της επιδόσεις, η κόρη του Στέλιου Ρόκκου ασχολείται ενεργά με το volley και το beach volley, έχοντας κερδίσει στο παρελθόν πολλά μετάλλια.

Η δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Ρόκκου

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ