Σάλος με την εμφάνιση που έκανε η Ιωάννα Τούνη: «Μάνα για σπίτι, Ντούβλη νούμερο 2» – Παρέμβαση Αλεξάνδρου (pics)

Σάλος με την εμφάνιση που έκανε η Ιωάννα Τούνη: «Μάνα για σπίτι, Ντούβλη νούμερο 2» – Παρέμβαση Αλεξάνδρου (pics)

«Ύφος Τζούλιας Αλεξανδράτου».

Νέο «κύμα» αντιδράσεων σημειώθηκε κάτω από ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, λόγω της εμφάνισής της σε συνάρτηση με το ότι είναι μητέρα.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έδωσε υλικό, για ακόμα μία φορά στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, κοινοποιώντας ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στιγμιότυπα από ένα beach party στο οποίο παρευρέθηκε με την παρέα της, προσφέροντας στους ακόλουθούς της μια γεύση από την ξέγνοιαστη και γεμάτη διασκέδαση ατμόσφαιρα του νησιού.

Οι φωτογραφίες, οι οποίες δεν είχαν δημοσιευτεί μέχρι τώρα, την έδειχναν πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ, επιβεβαιώνοντας το λόγο που παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στα social media.

Τα αρνητικά σχόλια στην Ιωάννα Τούνη και η παρέμβαση του Αλεξάνδρου

Όπως ήταν αναμενόμενο, το post της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγες ώρες. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα σχόλια ήταν αυτό του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά «Κορμάρα μου» κάτω από την ανάρτησή της. Το σχόλιο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, συγκεντρώνοντας επίσης πολλές αντιδράσεις από τους ακολούθους της.

Πηγή: athensmagazine.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ