Ζένια Μπονάτσου: Σερβιτόρα στη Μύκονο η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη – «Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε θυσίες»

Ζένια Μπονάτσου: Σερβιτόρα στη Μύκονο η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη – «Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε θυσίες»

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα σε κατάστημα που έχουν οι θείοι μου», αποκαλύπτει η Ζένια Μπονάτσου

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, βρίσκεται στη Μύκονο, όπου συνδυάζει εργασία και διακοπές. Έχει αποδείξει ότι είναι όχι μόνο μια δυναμική γυναίκα, αλλά και ιδιαίτερα ταλαντούχα.

Και φέτος το καλοκαίρι, βρίσκεται στη Μύκονο, όπου δουλεύει ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο δημοφιλή bar-restaurants, το οποίο ανήκει σε συγγενείς της. Η ηθοποιός είχε αναφερθεί το 2020 στην εφημερίδα «On time» και στη Σάσα Σταμάτη σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με τον τομέα της εστίασης.

Διαβάστε επίσης: Απίθανη κίνηση από το ESPN: Ξεχωριστή κάμερα που θα ακολουθεί μόνο τον Εμπαπέ θα έχει στην μετάδοση του Μαγιόρκα-Ρεάλ Μαδρίτης

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα σε κατάστημα που έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η Τέχνη. Δυστυχώς, όμως, από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω». για να προσθέσει:  Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω τον χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να ”κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει», είχε πει χαρακτηριστικά.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ