Κατερίνα Γερονικολού: Είναι 40άρα αλλά μοιάζει με κοριτσάκι! Έβαλε μπικίνι και τις «έσβησε» όλες (pic)

Μοναδική ομορφιά και αψεγάδιαστη σιλουέτα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει πλήρως η Κατερίνα Γερονικολού στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, όπου παίρνει τα μπάνια της.

Η ηθοποιός, γνωστή για την απίστευτη σιλουέτα της, έχει γεμίσει το Instagram με στιγμιότυπα που αναδεικνύουν την ομορφιά του νησιού και της ίδιας.

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ – Γουλβς 2-0: Εύκολα οι «κανονιέρηδες» κόντρα στην ομάδα του Ποντένσε που μπήκε αλλαγή

Μπορεί να μην ανέβασε φωτογραφίες την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, όμως την επόμενη ημέρα, η Κατερίνα πόσταρε νέα στιγμιότυπα σχολιάζοντας: «ΔεκαΕξαύγουστος #corfu #kerkira #sidari #sidaricanaldamour #august».

Στο στιγμιότυπο, Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνει το μαγευτικό τοπίο του Σιδαρίου και του διάσημου Καναλιού της Αγάπης, αναδεικνύοντας την άψογη σιλουέτα της, χωρίς την ανάγκη καμίας επεξεργασίας.

Το Μυστικό της Κατερίνας Γερονικολού για τέλειο σώμα

Η ηθοποιός έχει μοιραστεί στο παρελθόν με τους θαυμαστές της τα μυστικά για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της. Όπως είχε δηλώσει: «Προσπαθώ ανάλογα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου να κάνω κάποιου είδους γυμναστική. Το καλοκαίρι προσπαθώ να κολυμπάω για τουλάχιστον 30΄. Τον χειμώνα προσπαθώ να κάνω πιλάτες και όταν δεν έχω χρόνο, κάνω μόνη μου σχοινάκι ή απλές ασκήσεις, όπως κοιλιακούς. Όσο για τη διατροφή, έχω ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν παραβαίνω εύκολα. Για παράδειγμα, τρώω 5 γεύματα την ημέρα (με βοηθάει το να έχω μαζί μου για σνακ φουντούκια και δαμάσκηνα), καταναλώνω γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά και πίνω πολύ νερό».

Πηγή: Athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από