Χώρισε πρόσφατα και οι άντρες κάνουν ουρές: Όλο το beach bar γύρισε να δει τη μελαχρινή γυναικάρα που μπήκε μέσα (pics)

Χώρισε πρόσφατα και οι άντρες κάνουν ουρές: Όλο το beach bar γύρισε να δει τη μελαχρινή γυναικάρα που μπήκε μέσα (pics)

«Βγήκα από τη ζούγκλα για να βρω τον Ταρζάν μου. Έχει δει κανείς τον βασιλιά της άγριας φύσης;», έγραψε στο Instagram η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξακολουθεί να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, όπου ανανεώνει συνεχώς την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες που μοιράζεται με τους φίλους της μέσω του Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα για να πάρει μια ευχάριστη ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με στόχο να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να προετοιμαστεί για την επερχόμενη καλλιτεχνική σεζόν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δημοσιεύει συχνά εικόνες και βίντεο, προσφέροντας στους θαυμαστές της μια ζωντανή εικόνα από την καθημερινότητά της. Στα πρόσφατα στιγμιότυπα που έχει αναρτήσει, εμφανίζεται χαμογελαστή μπροστά στον φακό, φορώντας ένα εντυπωσιακό λεοπάρ μπικίνι, μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρο καπέλο, ενισχύοντας τη διάθεση και τη γοητεία των διακοπών της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής, έγραψε: «Βγήκα από τη ζούγκλα για να βρω τον Ταρζάν μου. Έχει δει κανείς τον βασιλιά της άγριας φύσης;».

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ