Μαζί στο Μπαλί Νίκος Μουτσινάς – Κωνσταντίνος Δέδες!

Τρισευτυχισμένοι, βγάζουν φωτογραφίες στις διακοπές τους...

Στις πανέμορφες παραλίες και τους μαγευτικούς ναούς του Μπαλί βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς και ο Κωνσταντίνος Δέδες, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δύο φίλοι ταξίδεψαν στην Ινδονησία, αφήνοντας πίσω τους την ένταση της πόλης και το καθημερινό τους πρόγραμμα, για να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν.

Αυτή τη φορά, το ταξίδι τους είναι διαφορετικό, καθώς δεν συνοδεύονται από τη γνωστή παρέα της Κένυας. Ο Μουτσινάς και ο Δέδες αποφάσισαν να ζήσουν την περιπέτεια μόνοι τους, εξερευνώντας τις ομορφιές του Μπαλί, χωρίς όμως να λείπουν τα πειράγματα και οι χιουμοριστικές στιγμές που τους χαρακτηρίζουν.

Διαβάστε επίσης: Καταστροφική εβδομάδα για την Ελλάδα: Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και όλα τα δεδομένα για την 15η θέση

Οι Περιπέτειες των Δύο Φίλων στο Νησί

Η πρώτη ημέρα των δύο φίλων στο Μπαλί περιλάμβανε μια εντυπωσιακή ξενάγηση σε έναν μεγάλο ναό, όπου οι δύο τους φορούσαν παραδοσιακά ρούχα και καπέλα, δίνοντας ένα αστείο αλλά και αυθεντικό χρώμα στην εμπειρία τους. Ακολούθησε χαλάρωση στην πισίνα, με τον Μουτσινά να κλέβει τις εντυπώσεις στους διαλόγους του με τα ζώα σε ένα πάρκο με μαϊμούδες, που επισκέφθηκαν στη συνέχεια.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα backstage στιγμιότυπα. Ένα ιδιαίτερα αστείο βίντεο που τράβηξε ο Δέδες δείχνει τον Μουτσινά να προσπαθεί να βγάλει selfie, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι καταγράφεται. Ο παρουσιαστής, με το γνωστό του χιούμορ, δεν έχασε την ευκαιρία να “απειλήσει” τον φίλο του με ασφαλιστικά μέτρα, γράφοντας στο Instagram: “Ασφαλιστικά μέτρα, μίλησα ήδη με δικηγόρο, σε κλαίω Κώστα”, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για να γελάσουμε με τα αστεία τους.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από