Όλο το Ίντερνετ συγκινήθηκε με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη: Μοιράστηκαν την απόλυτη ευτυχία, χωρίς σταματημό οι ευχές (pic)

Υπέροχες στιγμές για ένα ζευγάρι που μένει πάντα μαζί σε όλα.

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, έχοντας περάσει όλα τα εύκολα και τα δύσκολα μαζί όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά από τη στιγμή που τα καλοκαίρια απαιτούν αρκετές φορές ο πρώτος να λείπει.

Για αυτό, άλλωστε, και δήλωσε ο Χάρης πανευτυχής διαδικτυακά, έχοντας περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι σε περιοδείες με τον Γιάννη Βαρδή.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, όμως, μπόρεσε να αγκαλιάσει ξανά τη σύζυγο και τις κόρες του, γεγονός που δεν μπορούσε να τον κάνει πιο ευτυχή, με την Αντελίνα παράλληλα να δείχνει να λάμπει με την εμφάνισή της.

Η μοναδική οικογενειακή ζέστη για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το πιο τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο το οποίο συνόδευσε με την εξής εξομολόγηση στη λεζάντα της δημοσίευσης. «Έχω εσάς! Αυτή τη στιγμή την ονειρευόμουν και την περίμενα ενάμιση μήνα. Τόσο έκανα να δω τη γυναίκα μου και τις κόρες μου όσο γυρνούσα από πόλη σε πόλη τραγουδώντας».

«Σε αυτό το διάστημα έχασα τα γενέθλια της γυναίκας μου, τα γενέθλια της μικρής μου κόρης, αλλά – ευτυχώς – πρόλαβα εχθές τα γενέθλια της Μελωδίας μας που έγινε 14… εξού και οι πόζες οι περίεργες. Είναι της ηλικίας φαίνεται».

«Θα επανορθώσω για όλα τα χαμένα γενέθλια και όλες τις χαμένες στιγμές! Ευχαριστούμε θεία Μάγκυ για τη φωτογραφία», καταλήγει ο Χάρης Βαρθακούρης σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση που μοιράστηκε, το βράδυ της Πέμπτης, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από