Ένα χεράκι την χαϊδεύει: Τρυφερές στιγμές Μάστορα και Καληφώνη στο αυτοκίνητο, τους χάζευαν οι περαστικοί

Την προσέχει σαν τα μάτια του.

Στα καλύτερά τους βρίσκονται η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο σύντροφό της, Χρήστος Μάστορας. Με αφορμή την αποψινή 14/8 συναυλία του τραγουδιστή στην Καβάλα ταξίδεψαν μαζί και μοιράστηκαν ορισμένες τρυφερές στιγμές από το ταξίδι τους.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, δεν κρύβει πια τον έρωτά του. Πλέον οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media είναι όλο και πιο συχνές, όπως και τα δημόσια φιλιά τους.

Στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά είναι σταθερά δίπλα στον Χρήστο, υποστηρίζοντας τον σε κάθε επαγγελματικό του βήμα, και δε χάνει ποτέ συναυλία του. Στο ταξίδι τους προς την Καβάλα, μάλιστα, οι δυο τους αντάλλαξαν τρυφερές στιγμές στο αυτοκίνητο, δείχνοντας πόσο δεμένοι είναι. Η ίδια η Γαρυφαλλιά μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media, γράφοντας: «Φύγαμε για Καβάλα. Θα είστε στη συναυλία σήμερα; Εγώ ανυπομονώ», δείχνοντας την προσμονή της για τη βραδιά.

Σε διαφορετικό βίντεο, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαίνεται να βάζει lip gloss, ωστόσο ένα… χέρι μπαίνει στο πλάνο και τη χαϊδεύει. Πρόκειται φυσικά για το χέρι του Χρήστου Μάστορα που κάθεται στη θέση του οδηγού, αλλά μαζί με τον δρόμο προσέχει και την αγαπημένη του.

Δείτε στιγμιότυπο από το βίντεο:

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από