«Παρά Πέντε»: Τι απέγιναν ο «Ψηλός» και ο «Τύπος με τα μαύρα», οι κακοί της αγαπημένης σειράς;

«Παρά Πέντε»: Τι απέγιναν ο «Ψηλός» και ο «Τύπος με τα μαύρα», οι κακοί της αγαπημένης σειράς;

Ακολούθησαν μία διαφορετική πορεία μετά το τέλος της σειράς

Το «Παρά 5» είναι από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές κωμωδίες και δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε στις επαναλήψεις, δεδομένου ότι είναι υψηλά στην τηλεθέαση.

Ο Γεράσιμος Μιχελής και ο Πατρίκιος Κωστής είναι πάντα παρόντες μέσω των επαναλήψεων του Παρά Πέντε στο Mega.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τον Πετρούσεφ και ο Ερυθρός Αστέρας… βλέπει Βόιτμαν

Το Στο Παρά 5 ανήκει στις all time classic ελληνικές τηλεοπτικές κωμωδίες και σε εκείνες τις σειρές που βλέπουμε και θα βλέπουμε για χρόνια στο repeat. Όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στη σειρά αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, ακόμη και δεν άνηκαν στην πεντάδα των φίλων που προσπαθούσαν να εξιχνιάσουν ανάμεσα στο χιούμορ και στο δράμα, την ιστορία μίας δολοφονίας και τη δολοπλοκία μίας άλλης ομάδας φίλων κατά το παρελθόν.

Ακόμη και οι δύο από τους τρεις κακούς της ιστορίας μας αγαπήθηκαν ιδιαίτερα. Ο ψηλός Πατρίκιος Κωστής και κυρίως ο άντρας με τα μαύρα, Γεράσιμος Μιχελής. Και οι δύο όμως ακολούθησαν μία διαφορετική πορεία μετά το τέλος της σειράς. Ο πρώτος μάλιστα εγκατέλειψε εντελώς την υποκριτική.

Τον κέρδισε η διδασκαλία

Πέρασαν πολλά επεισόδια και τελικά μόλις πριν το τέλος της δεύτερης σεζόν, μάθαμε πως το όνομα του άντρα ή του τύπου με τα μαύρα όπως τον αποκαλούσαν η πεντάδα των Καρύδη, Κωνσταντινίδου, Καπουτζίδη, Αγγέλου και Λάμπρη, ήταν ως ρόλος, το Ανδρέας Καλογήρου. Ο σκληρός που υποδύθηκε ο Γεράσιμος Μιχελής, έκλεισε τον ρόλο του με έναν πολύ γλυκό τρόπο, όταν πια μέσα από τη φυλακή, συγκινήθηκε με τον θάνατο της γιαγιάς του Σπύρου.

Ο ηθοποιός την εποχή της μεγάλης του τηλεοπτικής δόξας, χειρίστηκε τη δημοσιότητα που προέκυψε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, απέφυγε τις συνεντεύξεις και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στο θέατρο και στη συγγραφή. Δεν έτυχε και δεν κυνήγησε ο ίδιος την επιστροφή του σε κάποια σειρά. Χωρίς ωστόσο να το αποκλείει για το μέλλον. Του έτυχε όμως και ένα μεγάλο παράδοξο, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του πριν από 2 χρόνια στο Καλύτερα δε γίνεται.

«Περπατώ στην Αθηνάς και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μία μηχανή. Και μου λέει: «Εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς». Ήταν τρομακτικό αυτό για εμένα. Μου πρότειναν μετά το Παρά Πέντε τέτοιους ρόλους. Ο σκοτεινός, ο βλοσυρός, ο πολλά υποσχόμενος….Κάποια στιγμή ίσως και να προκύψει κάτι ενδιαφέρον και να με ξαναδείτε. Δεν το αποκλείω. Από την άλλη πλευρά, με μία δουλειά δε ζει κάποιος εύκολα σήμερα. Το θέατρο είναι ένα επισφαλές επάγγελμα».

Ο έτερος όμως συνεργάτης του, ο ψηλός – Πατρίκιος Κωστής – που μας χάρισε και αρκετές στιγμές γέλιου όταν κρατήθηκε ως όμηρος από τη Θεοπούλα και τη Ζέτα Μακρυπούλια, μετά το τέλος του Παρά Πέντε, ασχολήθηκε για κάποια χρόνια με την τηλεόραση και τον είχαμε δει σε αρκετές σειρές, με τελευταίες τον ρόλο του στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και στο «Για πάντα παιδιά».

Ο ηθοποιός έκανε στη συνέχεια μία στροφή 360 μοιρών στον επαγγελματικό του προσανατολισμό και όχι μόνο τελείωσε τις σπουδές του ως βοηθός νηπιαγωγού αλλά και στο Παιδαγωγικό Τμήμα. Πλέον είναι δάσκαλος, αλλά δηλώνοντας παράλληλα πως του λείπει το θέατρο. Προσπαθεί ωστόσο στο σχολείο στο οποίο εργάζεται να κάνει κάποιες θεατρικές δράσεις με τα παιδιά.

Στην εκπομπή της Τζένης Μελιτά και του Φώτη Σεργουλόπουλου, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την πρώτη του εμπειρία ως δάσκαλος: «Ήταν πολύ δύσκολο στην καραντίνα με την τηλεργασία στα σχολεία. Εγώ τότε είχα την πρώτη τάξη του δημοτικού, το οποίο είναι πολύ δύσκολο γιατί εκεί βάζεις και τους γονείς μέσα, θέλοντας και μη. Λειτούργησε πάρα πολύ το ότι το πιστέψαμε, ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προσεγγίσουμε τα παιδιά και να είμαστε μαζί με τα παιδιά».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ