Διέρρευσε 8 μήνες μετά τον θάνατό του: Το βίντεο του Βασίλη Καρρά να λέει «σ’ αγαπώ» στην Κωνσταντίνα και η συγκίνηση

Διέρρευσε 8 μήνες μετά τον θάνατό του: Το βίντεο του Βασίλη Καρρά να λέει «σ’ αγαπώ» στην Κωνσταντίνα και η συγκίνηση

Ποιο βίντεο είναι...

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Κωνσταντίνα υπήρξε συνεργάτιδα και φίλη τους αξέχαστου Βασίλη Καρρά, και η απώλεια του παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον θάνατό του δείχνει να την έχει επηρεάσει αρκετά.

Συγκινεί το βίντεο που ανέβασε

Η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε ένα σπάνιο και συγκινητικό βίντεο με τον Βασίλη Καρρά.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο συγκεκριμένο βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια , απεικονίζεται ο διάσημος τραγουδιστής να δίνει συνέντευξη από χρόνια. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης εκφράζεται με τα πιο θετικά σχόλια τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα, ενώ το άκουσμα και μόνο της Φωνής του Βασίλη Καρρά στο σπάνιο αυτό απόσπασμα προκαλεί συγκίνηση.

Η ανάρτησή της Κωνσταντίνας

“Απόσπασμα από συνέντευξη στην εκπομπή του Μ.Πουνέντη «Άνω Κάτω» στον ΣΚΑΪ.

Αγαπημένη συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά και λόγια που κρατώ πάντα μέσα στην καρδιά μου”, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Κωνσταντίνα.

Το βίντεο του Βασίλη Καρρά να λέει «σ’ αγαπώ» στην Κωνσταντίνα

«Έναν μήνα πριν φύγει από τη ζωή, μιλήσαμε και μου είπε…»: Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας για τον Βασίλη Καρρά
Κατάθεση ψυχής έκανε η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, μιλώντας στο Mega Καλημέρα για την απώλεια του Βασίλη Καρρά αλλά και την προσωπική της ζωή.

Παράλληλα, μίλησε και για τα σπίτι που της… έταζαν οι θαυμαστές της.
«Στερήθηκα στιγμές με την κόρη μου στην αρχή της καριέρας μου. Πολλοί θαυμαστές μου πίστευαν ότι είχαμε… δεσμό, μου έστελναν συμβόλαια με σπίτια» είπε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Δεν έχω κόντρα με την Άννα Βίσση. Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, έχω κάνει και εγώ. Στους άνδρες δεν αρέσουν τα φουσκωμένα χείλη».

Όσονα αφορά για το πώς βίωσε την εισβολή στην Κύπρο και τον αγνοούμενο πατέρα της, η Κωνσταντίνα δήλωσε: «Με τη μητέρα μου είχαμε την ελπίδα ότι θα επιστρέψει, κάποτε».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην σχέση της με τον αείμνηστο και σπουδαίο Βασίλη Καρρά: «Έναν μήνα πριν ‘φύγει’ από τη ζωή, είχαμε μιλήσει και μου είπε ότι είναι καλά».

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ