«Είναι αηδιασμένος»: Έξαλλος ο Ουίλιαμ με αυτό που έφτασε στα αφτιά του, σε δύσκολη θέση η Κέιτ Μίντλετον

«Είναι αηδιασμένος»: Έξαλλος ο Ουίλιαμ με αυτό που έφτασε στα αφτιά του, σε δύσκολη θέση η Κέιτ Μίντλετον

Δεν μπορεί να το πιστέψει, έχει πέσει από τα σύννεφα.

Δυσάρεστα νέα έφτασαν ξαφνικά στα αφτιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ, γεγονός που καθιστά πλέον την Κέιτ Μίντλετον σε δύσκολη θέση.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φέρονται να είναι «αηδιασμένοι» για την τεράστια κληρονομιά ύψους 8,5 εκατομ. δολαρίων που θα λάβει ο πρίγκιπας Χάρι σε λίγες εβδομάδες.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος θα γίνει 40 ετών στις 15 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να λάβει μια τεράστια κληρονομιά από την αείμνηστη προγιαγιά του, τη μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αμερικανική ταμπλόιντ εφημερίδα The New York Post, η μητέρα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τοποθέτησε 90 εκατομμύρια δολάρια σε ένα καταπίστευμα για την οικογένειά της και ανέφερε ότι ο Χάρι θα είχε πρόσβαση στο μερίδιό του όταν θα γινόταν 40 ετών.

Ωστόσο, πηγές κοντά στο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας δήλωσαν στο Closer ότι Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον θεωρούν ότι ο δούκας του Σάσεξ δεν αξίζει το εισόδημα.

«Ο Ουίλιαμ είναι αρκετά αηδιασμένος που για άλλη μια φορά ο Χάρι πρόκειται να εξαργυρώσει και να πάρει εκατομμύρια χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του γι’ αυτό», δήλωσε ο εσωτερικός συνεργάτης του πριγκιπικού ζεύγους.

«Δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό, εκτός από το να κουνάει το κεφάλι του, αλλά αν εξαρτιόταν από αυτόν, ο Χάρι δεν θα έπαιρνε αυτά τα χρήματα».

«Ο Ουίλιαμ δεν πιστεύει ότι ο αδελφός του θα έπρεπε να λαμβάνει αυτήν την κληρονομιά και αφήνει να γίνει γνωστό ότι πιστεύει πως πρόκειται για μια αρρωστημένη κατάσταση», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ο Ουίλιαμ πιστεύει ότι ο Χάρι «ανταμείβεται μετά την απαίσια συμπεριφορά που έχει επιδείξει σε όλους», συνέχισε η πηγή.

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν εμπιστεύονται καθόλου τον Χάρι ή τη Μέγκαν, οπότε η ιδέα ότι ο Χάρι εξαργυρώνει τώρα την κληρονομιά της προγιαγιάς του αφήνει μια πολύ πικρή γεύση στο στόμα τους», πρόσθεσε ο στενός συνεργάτης τους.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ