Είχε εξαφανιστεί για 6 μήνες η Μαρία Μπέη: Δείτε πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει η νικήτρια του MasterChef 7

Είχε εξαφανιστεί για 6 μήνες η Μαρία Μπέη: Δείτε πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει η νικήτρια του MasterChef 7

Ο λόγος που είχε χαθεί όλο αυτό τον καιρό.

Η Μαρία Μπέη συμμετείχε δύο φορές στο MasterChef και κατάφερε, στη δεύτερη ευκαιρία της στον έβδομο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, να αναδειχθεί νικήτρια, έχοντας όμως εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό.

Kυρίως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτούσε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο, τον οποίο γνώρισε στο ριάλιτι μαγειρικής, ερωτεύτηκαν και συνέχισαν μαζί το όνειρό τους και την ενασχόλησή τους με την δημιουργία εντυπωσιακών και νόστιμων γευμάτων.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρία Μπέη μετά από καιρό

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, για περίπου έξι μήνες, παρέμενε εξαφανισμένη από το προφίλ της, με την τελευταία της ανάρτηση να έχει πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Οι ακόλουθοί της είχαν αρχίσει να αναρωτιούνται τι συμβαίνει, μέχρι που την Δευτέρα 12 Αυγούστου επέστρεψε με φωτογραφίες και story ειδικότερα από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πόζαρε ανανεωμένη στην κάμερα, ενώ έδειξε και την βόλτα που έκανε με σκάφος στην θάλασσα.

Πριν από λίγο καιρό, ο σύντροφός της, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε δηλώσει για εκείνη και πιθανότατα τον λόγο που είχε αποτραβηχτεί: «Έχει κάποια θεματάκια μετά το παιχνίδι, τα οποία ακόμα λίγο τα τραβάει, αν και νομίζω είναι και λίγο ψυχολογικό. Τώρα μένει να βεβαιωθεί ότι όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει κάτι». Μάλιστα, πέρυσι το καλοκαίρι έκανε και ένα χειρουργείο.

Για το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, είπε: «Ποιο επίσημο να ξέρει και ο απέναντι ότι είμαι μαζί με την Μαρία, δεν υπάρχει. Επειδή διαρκώς αλλάζουν πράγματα, ο γάμος δεν είναι κάτι άμεσο».

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ