Τελικά μια χαρά βλέπει τα παιδιά της: Οι πρώτες στιγμές της Αθηνάς Οικονομάκου με τα σπλάχνα της μετά τις διακοπές με τον Τσερέλα (vid+pics)

Έδωσε με τον τρόπο της... πληρωμένη απάντηση στους επικριτές της

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει ένα πολύ ξεχωριστό καλοκαίρι, καθώς είναι το πρώτο μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, δείχνοντας να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η γνωστή ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Μπρούνο Τσερέλα και προσπαθεί να συνδυάσει τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά της καθήκοντα μαζί με την προσωπική της ζωή.

Αφού έκανε αρκετά ταξίδια με τον σύντροφό της, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, τώρα η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τα δύο παιδιά της και αγαπημένες της φίλες.

Οι ξεχωριστές διακοπές με τα παιδιά της στην Κρήτη

Τις τελευταίες ημέρες η επιχειρηματίας βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τις καλές της φίλες, Λένα Δροσάκη και Νικόλ Παναγιώτου. Έχοντας μαζί και τα παιδιά τους, περνούν όμορφες στιγμές και δεν παραλείπουν να ενημερώνουν και τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Παιχνίδια, θάλασσα, πισίνα, βουτιές, φαγητό και πολλά άλλα είναι το καθημερινό πρόγραμμα της Αθηνάς Οικονομάκου μαζί με τον Μάξιμο και τη Σιέννα, οι οποίοι είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από