Γι’ αυτό χώρισαν μετά από 17 χρόνια Κορινθίου – Αϊβάζης

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010 παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, αποφάσισε να δώσει τίτλους τέλους στον γάμο του

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010 παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, αποφάσισε να δώσει τίτλους τέλους στον γάμο του.

Οι πρόσφατες χωριστές διακοπές του ζευγαριού -η Μαρία Κορινθίου πήγε στο Κουφονήσι και σε ένα spiritual rehab στην Κέρκυρα ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης πέρασε 9 ημέρες στην Κεντρική Ιταλία, ώστε να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής- «πυροδότησαν» τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού.

Οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν μέσα από το ρεπορτάζ του Γιώργου Πράσινου.

Το ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως η σχέση του πρώην ζευγαριού παραμένει εξαιρετική και μάλιστα οι δυο ηθοποιοί σκοπεύουν να ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη μαζί με την 16χρονη κόρη τους Ισμήνη, η οποία αποτελεί πάντα την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Γιατί χώρισαν Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης

Το ζευγάρι είχε αρκετούς μήνες να εμφανιστεί δημόσια μαζί, με την τελευταία κοινή τους εμφάνιση να καταγράφεται τον Ιανουάριο του 2024, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοκασαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαζύγιο Κορινθίου – Αϊβάζη ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της κόπωσης ετών, ενώ δεν έλειψαν και οι παράλληλες σχέσεις που τόσο καλά έκρυβαν εδώ και καιρό.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να κάνει την πρώτη του αντίδραση στα social media.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα του Σαββάτου, o Γιάννης Αϊβάζης επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ιστορία γεμάτη νόημα. Σε αυτήν, λοιπόν, έγραψε το… απόφθεγμα της ημέρας όπως χαρακτηριστικά επισήμανε στο τέλος της.

«Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, έτσι τα καλύτερα πράγματα μπορούν να πέσουν μαζί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστορία.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από