Το είχε ξεκαθαρίσει πριν διαγνωστεί με καρκίνο: Αυτά ζήτησε για τα παιδιά της η Κέιτ Μίντλετον

Το είχε ξεκαθαρίσει πριν διαγνωστεί με καρκίνο: Αυτά ζήτησε για τα παιδιά της η Κέιτ Μίντλετον

Είχε θέσει τα όριά της η πριγκίπισσα

Η Κέιτ Μίντλετον δίνει την πολύ μεγάλη μάχη για τη ζωή της, παλεύοντας με τον καρκίνο κι έχοντας πάντοτε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο πλευρό της, με την ίδια να είναι εξαρχής ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, έχοντας φέρει και πολύ κοντά όσους φαινόταν να βρίσκονται σε κατάσταση έχθρας.

Από τότε που μπήκε στους κόλπους της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει θυσιάσει προσωπικές της επιθυμίες με σκοπό να ακολουθεί πιστά τους κανόνες, όπως της είχε ξεκαθαρίσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πριν επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Τρέλα «Βελντίνιο» στον Ολυμπιακό: Δύο εβδομάδες «μαγείας» (vids)

Ο όρος που έβαλε η Κέιτ Μίντλετον για τα παιδιά της

Ωστόσο, η Κέιτ Μίντλετον έχει βάλει τα δικά της όρια όταν πρόκειται για τα παιδιά της. Εκείνη καθορίζει τους κανόνες, δείχνοντας ότι, ενώ είναι απόλυτα αφοσιωμένη στα βασιλικά της καθήκοντα, δεν διστάζει να πάρει τον έλεγχο όταν αφορά την οικογένειά της.

Χαρακτηριστικά ο Robert Jobson, συγγραφέας του «Catherine: The Princess of Wales» ανέφερε για την Κέιτ Μίντλετον: «Με τα παιδιά της κατέστησε πολύ σαφές, τόσο στην αείμνηστη βασίλισσα όσο και στον Κάρολο, ότι δεν πρόκειται να βιαστεί να κάνει πράγματα που δεν θέλει απαραίτητα να κάνει. Αυτό θέλει πολύ θάρρος… Αλλά νομίζω ότι συνειδητοποιεί ότι έχει μόνο μία προτεραιότητα. Έχει τρία μικρά παιδιά και πρέπει να είναι προτεραιότητα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ