Η αντίδραση της Βανδή για τη νέα σχέση της κόρης της με 18 χρόνια διαφορά!

Η αντίδραση της Βανδή για τη νέα σχέση της κόρης της με 18 χρόνια διαφορά!

Ο 38χρονος επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος και η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα είναι και επίσημα ζευγάρι...

Xώρισε πριν από έναν μήνα από τον σύντροφό της λόγω, όπως είχε ακουστεί, της διαφοράς ηλικίας (εκείνη 20 και εκείνος 38), αλλά έπεσε στην αγκαλιά του Δημήτρη Φιντιρίκου, που είναι μεγαλύτερός της κατά δεκαοκτώ χρόνια! Ο λόγος για τη Μελίνα Νικολαΐδη, την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, που με τον εργένη επιχειρηματία αποτελεί, όπως ακούγεται στα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια, το νέο ζευγάρι της showbiz!

Διαβάστε επίσης: Γερμανία-Σερβία 83-93: Οι «πλάβι» διέλυσαν τους Παγκόσμιους πρωταθλητές και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο

Oπως ακούγεται, λοιπόν, οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα, σύμφωνα με το Τlife, ταξίδεψαν μαζί στα Χανιά της Κρήτης και απόλαυσαν την πρόσφατη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας η Μελίνα με τη βοήθεια του Φιντιρίκου ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη μητέρα της! Πρόσφατα, δε, η Μελίνα με μια ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι βρισκόταν στους Παξούς, μέρος στο οποίο βρέθηκε και ο Φιντιρίκος, σύμφωνα με τα stories που μοιράστηκε με τους followers του. Tι κάνει «νιάου νιάου», δηλαδή!

Οι χωρισμοί

Και οι δυο τους, που μας είχαν απασχολήσει και με τους χωρισμούς τους (η μεν Νικολαΐδη εξαιτίας του φινάλε της διετούς σχέσης της με τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο δε Φιντιρίκος με τους χωρισμούς-σίριαλ με την Κατερίνα Δαλάκα), όπως φαίνεται, άνοιξαν νέο κεφάλαιο στην προσωπική τους ζωή! Το θέμα είναι πάντως πώς το πήρε ο Πολυχρονιάδης (με τον οποίο η Μελίνα ακόμη και έως τώρα διατηρεί καλές σχέσεις), γιατί, αν ισχύουν τα περί χωρισμού τους εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας, τι να πει ο έρμος, που το νέο αμόρε της πρώην του της ρίχνει ηλικιακά όχι δέκα, αλλά δεκαοκτώ χρόνια!

Η αντίδραση της Δέπσοινας για Βανδή-Φιντιρίκο

Ναι, ο 38χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος και η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα, είναι ζευγάρι εδώ και έναν μήνα περίπου. Μετά τους Παξούς και τα Χανιά, οι δυο τους συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Σίφνο, ενώ σχεδιάζουν να επισκεφτούν στη συνέχεια την Τήνο και τη Σύρο. Στις αρχές του Σεπτέμβρη εκείνη θα επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου συνεχίζει τις σπουδές της, και λίγες εβδομάδες μετά εκείνος θα ταξιδέψει στη βρετανική πρωτεύουσα για να τη συναντήσει.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει ένας έντονος ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές και ότι η σχέση αυτή θα έχει μέλλον (και τις ευλογίες της μαμάς Δέσποινας, που εμπιστεύεται την κόρη της και δεν έχει λόγο στις επιλογές της).

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ