Δραματικές στιγμές για τον Αιμίλιο Χειλάκη: «Δυστυχώς, λόγω σοβαρής ασθένειας…»

Δραματικές στιγμές για τον Αιμίλιο Χειλάκη: «Δυστυχώς, λόγω σοβαρής ασθένειας…»

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Δύσκολες ώρες περνάει ο Αιμίλιος Χειλάκης, με αποτέλεσμα η παράσταση, Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής, που πρωταγωνιστεί να αναβάλλεται για την ερχόμενη Τρίτη (13/8).

Η εταιρία παραγωγής ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ ενημέρωσε τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου, την ματαίωση της θεατρικής παράστασης και στη συνέχεια εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από τον νομικό της εκπρόσωπο, Παναγιώτη Γεροδήμο.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Πετρούσεφ για το μέλλον του (vid)

Αφορμή στάθηκε ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας του ηθοποιού που τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Αθήνα και να είναι κοντά της!

Η ανακοίνωση

«Σας ενημερώνουμε, ότι η παράσταση “Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής” που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Τρίτη στις 13/8/2024 στο «Αρχαίο θέατρο του Δίου» στο Δίον, θα πρέπει να ακυρωθεί, λόγω σοβαρής ασθένειας συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού ενός εκ των πρωταγωνιστών.

Πρόκειται για την μητέρα του κυρίου Χειλάκη, που θα πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα και θα πρέπει να είναι και ο ίδιος παρόν, γεγονός που τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Αθήνα. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ