Σωτήρης Τζεβελέκος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός των ’70s & ’80s – Η αλλαγή καριέρας και το ταξί

Σωτήρης Τζεβελέκος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός των ’70s & ’80s – Η αλλαγή καριέρας και το ταξί

Δείτε πως είναι σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός των '70s και '80s, Σωτήρης Τζεβελέκος

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και είναι σήμερα 79 ετών.

Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του και έγινε γνωστός την δεκαετία του΄70 αλλά και του΄80 μέσα από τις δεκάδες ελληνικές ταινίες που συμμετείχε.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μετάλλιο κερδήθηκε το…Μάρτιο

Ο ηθοποιός σε ηλικία 45 ετών πήρε την μεγάλη απόφαση να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν τον ικανοποιούσαν οι λιγοστές δουλειές που υπήρχαν για εκείνον σε θέατρο και τηλεόραση και επέλεξε να αγοράσει ένα ταξί και να το δουλέψει ως οδηγός.

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με την τελευταία να είναι φέτος τον Φλεβάρη στο θέατρο.

9797_1822024.jpg

Χθες, με αφορμή την γιορτή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πόσταρε μια φωτογραφία τους στην οποία τους είδαμε να ποζάρουν μαζί με τη σύζυγό του Έφη Θεοχάρη. Η φωτογραφία βέβαια είναι λίγο παλαιότερη.

«Άπειρες ευχές για έναν από τους πιο αγαπημένους φίλους και σεμνούς ηθοποιούς που γνώρισα από τα πρώτα μου χρόνια στο θέατρο.. Ο Σωτήρης Τζεβελέκος πολυτάλαντος ηθοποιός και επιτυχημένος οικογένειάρχης μαζι με την Έφη Θεοχάρη είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση … Να είναι πάντα καλά.. Η πρώτη φωτό από το εξώφυλλο της πρώτης μας συνεργασίας την εποχή της βιντεοκασσέτας…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: Ciao.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ