Η Σοφία Αλιμπέρτη δε δίστασε να πει την αλήθεια για τη σχέση με τον Μιχαλόπουλο: «Δεν έχω το τηλέφωνό του, με τον Πάνο είμαστε…»

Η Σοφία Αλιμπέρτη δε δίστασε να πει την αλήθεια για τη σχέση με τον Μιχαλόπουλο: «Δεν έχω το τηλέφωνό του, με τον Πάνο είμαστε…»

Αναφέρθηκε στην πραγματικότητα για τις σημερινές τους επαφές.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε πρόσφατα στο The 2Night Show, όταν είχε επιστρέψει με εκπομπή στην τηλεόραση και, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί σε αρκετές ιστορίες από τα παλιά, όταν πρωταγωνιστούσε στην εποχή της βιντεοκασέτας.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θυμήθηκε και τη χρυσή εποχή της ζωής της, με αφορμή την τηλεφωνική έκπληξη που της έκανε ο Γρηγόρης για να μιλήσει ξανά με τον Σταμάτη Γαρδέλη και να θυμηθούν το τραγούδι τους που ακούγονταν στην ταινία «Καμικάζι αγάπη μου» με τη φράση:

«Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία» πριν 40 χρόνια. Οι δυό τους αν και δεν έχουν επικοινωνία έχουν μία μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, σα να μη πέρασε μία μέρα.

Η συνομιλία τους ήταν πολύ συγκινητική με τον Σταμάτη να της λέει ότι δεν την έχει ξεχάσει καθόλου: «Δεν αισθάνομαι ότι έχουμε χαθεί. Σε έχω πάντα στο μυαλό μου. Το Σοφάκι μου αρέσει πάρα πολύ. Με έχει τρελάνει ο γιος σου. Τι μουσικάρας είναι; Τι ταλαντούχο παιδί; Μου αρέσει πολύ η μουσική του. Όλη η Ελλάδα το λέει».

Με την Σοφία να του λέει όταν εκείνος της ανέφερε την ατάκα τους από την ταινία ότι «Ρε φίλε με καταδιώκει αυτή η ατάκα, όλοι μου το λένε».

Η επαφή με τους ηθοποιούς εκείνης της εποχής και οι σημερινές σχέσεις με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Με αυτή τη γενιά ηθοποιών η Σοφία παραδέχτηκε πως έχει μία καρμική σχέση: «Μαγκιά του Πάνου Μιχαλόπουλου που αποσύρθηκε. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά τον έχω στην καρδιά μου, με ενδιαφέρει να είναι καλά, οποιαδήποτε στιγμή θέλω να του μιλήσω θα το κάνω.

Είμαστε καρμικά δεμένοι με τον Πάνο, τον Σταμάτη, την Έφη Πίκουλα, την Καίτη Φίνου, τον Στάθη Ψάλτη. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει «φύγει» ο Στάθης. Αρνούμαι».

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ