Και φωνή και κορμί: H Μαρίνα Σάττι με μικροσκοπικό μπικίνι αναστάτωσε όλη τη Χαλκιδική με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της

Και φωνή και κορμί: H Μαρίνα Σάττι με μικροσκοπικό μπικίνι αναστάτωσε όλη τη Χαλκιδική με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της

Τι φόρεσε...

Η Μαρίνα Σάττι απολαμβάνει έναν γεμάτο καλοκαίρι, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με στιγμές χαλάρωσης. Πρόσφατα, μοιράστηκε μερικές από αυτές τις στιγμές με τους ακόλουθούς της στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από ένα βραδινό μπάνιο στη Χαλκιδική.

Μουσική Παρουσία στη Χαλκιδική

Το βράδυ της Κυριακής, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στη Χαλκιδική για μια συναυλία. Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τη θάλασσα μετά τη συναυλία, κάνοντας ένα μεταμεσονύκτιο μπάνιο με τους συνεργάτες και φίλους της.

Μπάνιο υπό το Φως των Αστεριών

Η Μαρίνα, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “ZARI”, βούτηξε στα δροσερά νερά της Χαλκιδικής τα ξημερώματα. Φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram.

«1 τα ξημερώματα στο πρώτο πόδι. Παραλίες σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

Θύελλα Αντιδράσεων στα Social Media

Οι φωτογραφίες της Μαρίνας προκάλεσαν πλήθος σχολίων και αντιδράσεων στα social media. Οι ακόλουθοί της έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους και να σχολιάσουν τις στιγμές χαλάρωσης της αγαπημένης τους τραγουδίστριας.

Ακολουθούν οι Φωτογραφίες:

Έκλαιγε μαζί της όλο το στάδιο: Κατεύρεσε η Μαρίνα Σάττι την ώρα της συναυλίας, ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει

Παρά το πέρας πολλών μηνών, η Μαρίνα Σάττι ακόμα αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία να ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Οι αναμνήσεις παραμένουν ζωντανές, και τα συναισθήματα που τρέφει για τον πατέρα της παραμένουν έντονα.

Κατά την τελευταία της συναυλία στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Τρίτη (9/7), η Μαρίνα Σάττι εκτέλεσε το τραγούδι «Αχ Θάλασσα», ένα έργο που είχε αφιερώσει στον πατέρα της. Ωστόσο, συντετριμμένη από συναισθήματα, η ερμηνεύτρια δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ερμηνεία του κομματιού και διέκοψε στιγμιαία, αφήνοντας το κοινό να συνεχίσει τους στίχους.

Η Μαρίνα Σάττι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει βαθιά θλίψη για την απώλεια του πατέρα της και, παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα νωρίς για να ξεπεράσει την απώλεια, εκφράζει αυτά τα δύσκολα συναισθήματα μέσα από την τέχνη της.

Παρακολουθήστε το συγκινητικό βίντεο:

@hausofpanos 🥺🥺#marinasatti #satti #thalassa #theatrodasous ♬ original sound – Panos 🐾

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ