Διακοπές για γερά πορτοφόλια: Tόσo κοστίζει μια βραδιά στο πολυτελές ξενοδοχείο που μένουν Οικονομάκου & Τσερέλα

Διακοπές για γερά πορτοφόλια: Tόσo κοστίζει μια βραδιά στο πολυτελές ξενοδοχείο που μένουν Οικονομάκου & Τσερέλα

Από την Ίμπιζα στη Χίο, η Αθηνά και ο Μπρούνο απολαμβάνουν κάθε στιγμή, επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα συνεχίζουν να μοιράζονται με τους θαυμαστές τους στιγμιότυπα από τις πολυτελείς διακοπές τους, αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η εντυπωσιακή διαμονή του ζευγαριού στα διάφορα ξενοδοχεία που επισκέπτονται δεν περνάει απαρατήρητη. Από την Ίμπιζα στη Χίο, η Αθηνά και ο Μπρούνο απολαμβάνουν κάθε στιγμή, επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα.

Διαβάστε επίσης: «Κοντά σε συμφωνία ΠΑΟΚ και Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη» (pic)

Απόδραση στη Χίο

Τόσο ο μπασκετμπολίστας όσο και η ηθοποιός δημοσίευσαν στιγμιότυπα από την απόδρασή τους στη Χίο. Ο Μπρούνο, που φαίνεται να έχει ξετρελαθεί με το νησί, έκανε μια ανάρτηση όπου ανέφερε την ευχάριστη έκπληξη που του ετοίμασε η Αθηνά, την οποία αποκαλεί χαϊδευτικά “Νανά”.

Χλιδάτη Διαμονή στο Pearl Island Hotel & Spa

«Οι εκπλήξεις είναι πάντα όμορφες και οργανωμένες, από τη Νανά ακόμα καλύτερες», έγραψε ο Μπρούνο Τσερέλα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και την αγάπη του για την Αθηνά.

Η Αθηνά αποκάλυψε ότι η διαμονή τους έγινε στο πολυτελές Pearl Island Hotel & Spa στη Χίο, όπου η τιμή για μία διανυκτέρευση ανέρχεται στα 480 ευρώ. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν από τη διαμονή τους καταδεικνύουν την πολυτέλεια και την άνεση που απολαμβάνουν στις διακοπές τους.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ