Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Έφαγε» τούμπα ενώ χόρευε ζεϊμπέκικο – Η απίστευτη αντίδρασή του (vid)

Δεν χάνει το χιούμορ του

Έχει δείξει πως, όταν έχει κέφια, δεν διστάζει να εκδηλωθεί στη σκηνή. Αυτή τη φορά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επέλεξε να χορέψει ζεϊμπέκικο, ωστόσο μάλλον δεν είχε το αποτέλεσμα που ο ίδιος θα περίμενε.

Την ώρα που χόρευε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας συγκεκριμένα, έκανε ένα λάθος βήμα και, παρότι πήγε να το σώσει, σωριάστηκε στη σκηνή. Λογικό ήταν να ξεσπάσουν γέλια για το πάθημα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου (αφού ήταν ξεκάθαρο ότι δεν χτύπησε σοβαρά) που κράτησε την ψυχραιμία του

Πώς αντέδρασε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μετά το πέσιμο

Αμέσως μετά το πέσιμο ο καλλιτέχνης δεν έχασε το χιούμορ του και αστειεύτηκε απευθυνόμενος προς το κοινό. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που ακόμα κρατούσε το μικρόφωνο, είπε χαρακτηριστικά πως… «γλιστράει» το πάτωμα και σηκώθηκε ευθύς αμέσως, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Το βίντεο με την πτώση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου κατέγραψε θεατής στη συναυλία, που μοιράστηκε στην πλατφόρμα του TikTok. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του μετά το ατύχημα.

@argiris_mi ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ #riverparty #kastoria #papakostantinou ♬ To Zeibekiko Tis Evdokias – Christos Nikolopoulos & Manos Loizos

Όταν… έπεσε και η Ελένη Ράντου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παντρεύτηκε την Ελένη Ράντου το 1994 και μαζί απέκτησαν μία υπέροχη κόρη, στην οποία έδωσαν το όνομα Νικολέττα. Ως οικογένεια αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, γι’ αυτό και οι κοινές τους φωτογραφίες σπανίζουν.

«Την είχα δει σε μία εκπομπή και μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που έπαιζε, με τη θετική έννοια, θαυμασμός. Λέω «Κοίτα, ρε παιδί μου, τι ωραία που παίζει, τι αμεσότητα έχει». Εγώ για να ερωτευτώ κάτι πρέπει να το θαυμάζω. Σύχναζε, λοιπόν, σε ένα μπαρ που εγώ πήγαινα με τον κιθαρίστα μου συνέχεια και την κοίταζα, δεν της είχα μιλήσει. Μάλιστα, επειδή ντρεπόμουν έβαζα τον κιθαρίστα και έπαιρνε τηλέφωνο αυτόν που είχε το μαγαζί να δει αν ήταν εκεί. Του έλεγε «Τι γίνεται εκεί; Τίποτα σε Ράντου έχουμε;». Κάποια στιγμή μιλήσαμε, την πολιορκούσα, αλλά δεν έπεφτε. Τελικά έπεσε», έχει δηλώσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τη γνωριμία τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από