Ραγδαίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Θα με πάρουν τα κλάματα τώρα…»

Κατέρρευσε η αδερφή του τραγουδιστή

Ήταν το απόγευμα της 28ης Μαρτίου 2024 όταν ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Ο 55χρονος τραγουδιστής, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα όσο βρισκόταν στην πρόβα του μουσικού σόου «J2US» με την κατάσταση της υγείας να κρίνεται κρίσιμη από την αρχή.

Σήμερα, 5 Αυγούστου, τέσσερις μήνες μετά, ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Η σύζυγος, η κόρη του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και οι θαυμαστές του προσεύχονται καθημερινά να βγει νικητής ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Θα με πάρουν τα κλάματα τώρα… Περιμένω να γίνει καλά»

Η αδελφή του, Έλλη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του φανερά φορτισμένη συναισθηματικά. «Είναι σε μία σταθερή κατάσταση. Περιμένουμε κάθε μέρα να γίνει και καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα, να πάει γρήγορα καλά και να πάει στο σπίτι του ο άνθρωπος. Ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, ο καθένας παίρνει τον χρόνο του. Ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώτικος. Δεν μπορώ να σας πω γιατί θα με πάρουν τα κλάματα τώρα… Περιμένω να γίνει καλά κι εγώ, να γυρίσει στην οικογένειά του, στο παιδί του», είπε η Έλλη Κόκοτα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που θέλω να του πω και φεύγω. Περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η Κατερίνα (σ.σ. η σύζυγός του) περιμένει κι αυτή, είναι κάθε μέρα στον άνδρα της και το παιδί το ίδιο περιμένει. Κι εγώ περιμένω να πάρει το χρόνο του και να γυρίσει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από