Κληρονομική η ευαισθησία της Κέιτ Μίντλετον: Καρκίνος και ο πρίγκιπας Τζορτζ – Τα κοινά στοιχεία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Κληρονομική η ευαισθησία της Κέιτ Μίντλετον: Καρκίνος και ο πρίγκιπας Τζορτζ – Τα κοινά στοιχεία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Ένας άνθρωπος με καρδιά»

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ κυνηγάει τους γονείς του με πολλούς τρόπους – και είναι «πολύ υπεύθυνο» αγόρι στην καρδιά. Με την ευκαιρία δείτε Χαμογελάει ξανά η Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Τζορτζ γίνεται 11 χρονών & είναι «καρμπόν» ο πατέρας του, Ουίλιαμ

Σύμφωνα με την Ντέμπι Φρανκ, μια βασιλική αστρολόγο, που ήταν κοντά στην αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, το νεαρό αγόρι είναι «ευαίσθητο» όπως και οι γονείς του – ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας – και έχει την προσωπικότητά του γραμμένη στα αστέρια. Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε πρόσφατα 11 ετών και είναι τυπικός Καρκίνος, σύμφωνα με τον βασιλικό ειδικό. Είπε HELLO! ότι έχει ένα «υπερευαίσθητο ζώδιο» και είναι «συμπαθητικός, περιποιητικός και δοτικός». Και πρόσθεσε: «Με πάρα πολλούς τρόπους, μοιάζει με την αείμνηστη γιαγιά και τον πατέρα του, και οι δύο Καρκίνοι που τείνουν να έρχονται κατευθείαν από την καρδιά».

Εκτός από αυτό, η έντονη συγγένειά του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ πηγάζει από το ότι είναι το ίδιο ζώδιο. Η Debbie πρόσθεσε: «Οι Καρκίνοι μπορούν να προστατεύονται από τον εαυτό τους, ειδικά όταν πρόκειται για το σπίτι και την οικογενειακή ζωή, βουτώντας στα καβούκια τους. Καθώς ένα αγόρι μπαίνει στα «tweens» του, μπορεί να δούμε τον George να κρυφοκοιτάει από το καβούκι του προχωρώντας. Τόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν ντροπαλοί ως νέοι και όμως και οι δύο άνθισαν στους βασιλικούς τους ρόλους».

Κέιτ Μίντλετον

Επιπλέον, ο «υπεύθυνος» Τζορτζ κυνηγά τη μητέρα του Κέιτ «με άλλους τρόπους» σύμφωνα με τον ειδικό. Είπε: «Η μητέρα του, η πριγκίπισσα Κέιτ γεννήθηκε κάτω από το αντίθετο ζώδιο του Αιγόκερου και είναι ενδιαφέρον ότι έχει τη Σελήνη στον Καρκίνο. Οι χάρτες τους αντιστρέφονται καθώς ο Τζορτζ είναι Καρκίνος στο ζώδιο του Ήλιου με Σελήνη στον Αιγόκερω και η Κέιτ είναι Ήλιος στον Αιγόκερω, Σελήνη. στον Καρκίνο – δημιουργώντας μια θετική και μαγνητική ροή ενέργειας μεταξύ τους και οι δύο έχουν τον Ήλιο και τη Σελήνη σε όψη προς τον πρυμναίο πλανήτη Κρόνο, υποδηλώνοντας μια εξαιρετικά υπεύθυνη φύση.

Όσο για το πώς θα είναι ο Τζορτζ ως βασιλιάς όταν ανέβει στο θρόνο μετά τον πατέρα του, η Ντέμπι προέβλεψε: «Ο Τζορτζ θα είναι ένας άνθρωπος καρδιά και όχι κεφαλή. Δεν έχει πλανήτες στα ζώδια του Αέρα που σημαίνει ότι θα βασιστεί στα ένστικτά του και όχι στη λογική».

Έρχεται καθώς ο πρίγκιπας Τζορτζ γιόρτασε πρόσφατα τα 11α γενέθλιά του με τους περήφανους γονείς του να μοιράζονται μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία του μεγαλύτερου γιου τους προς τιμήν της περίστασης.

Δεν είναι γνωστό πώς ο βασιλιάς πέρασε τη μεγάλη του μέρα. Ο George, η Charlotte και ο Louis χώρισαν από το σχολείο στις αρχές του μήνα. Αλλά είναι πιθανό η οικογένεια να έκανε όλα τα εμπόδια για να το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Πρίγκιπας Τζορτζ

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ σίγουρα έκαναν τα πάντα για τα έκτα του γενέθλια το 2019. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η οικογένεια έμεινε σε μια πολυτελή βίλα 27.000 λιρών την εβδομάδα στο ιδιωτικό νησί Mustique της Καραϊβικής, μαζί με τους γονείς της Κέιτ, Carole και Michael Middleton – Οι διακοπές τους δύο εβδομάδων θα ήταν συνολικά περίπου 57.000 £.

Στην πραγματικότητα, δεδομένης της πλήρους, απαράμιλλης ιδιωτικότητας του Mustique, το οποίο έχει επιβληθεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, και τη διακριτική ευχέρεια των άλλων επισκεπτών, είναι ένα από τα αγαπημένα των βασιλιάδων. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το Mustique το 2008 και από τότε επιστρέφουν – και τώρα με τα παιδιά τους.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ