«Αυτός πρέπει να είναι χαζός! Χαζός είσαι ε;»: Έξαλλος ο Οικονομόπουλος – Του πέταξαν αναπτήρα και διέκοψε τη συναυλία

«Αυτός πρέπει να είναι χαζός! Χαζός είσαι ε;»: Έξαλλος ο Οικονομόπουλος – Του πέταξαν αναπτήρα και διέκοψε τη συναυλία

Έξαλλος με θαυμαστή ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον γνωστό τραγουδιστή να διακόπτει τη συναυλία του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πραγματοποιεί συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με εντυπωσιακή επιτυχία, γεμίζοντας τα στάδια όπου εμφανίζεται.

Ωστόσο, ένα πρόσφατο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok, καταγράφει ένα ιδιαίτερο περιστατικό κατά τη διάρκεια μιας από τις συναυλίες του. Στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της παράστασης, αναπτήρας και γυαλιά πετάχτηκαν στη σκηνή προς τον καλλιτέχνη.

Διαβάστε επίσης: Ο Τόμας Γουόκαπ έκλεισε… στόματα: Το επιθετικό «κρέσεντο» που κράτησε ζωντανή την Ελλάδα (pic,vids)

Ο γνωστός τραγουδιστής, διατηρώντας την ψυχραιμία του, απευθύνθηκε με ηρεμία τόσο στο κοινό όσο και στο άτομο που έριξε τα αντικείμενα στη σκηνή: «Αυτός πρέπει να είναι χαζός. Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Μπράβο, συγχαρητήρια, πάρε τα γυαλιά σου».

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο TikTok:

Σε ένα άλλο βίντεο από την ίδια συναυλία, ο τραγουδιστής απευθύνεται στο κοινό για το περιστατικό, δηλώνοντας: «Επειδή μας γράφετε στα κινητά συνέχεια και βγάζετε διάφορα πράγματα, πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω κάτι άλλο ή κάποιοι άλλοι θέλουν να περάσουν. Πριν λίγα λεπτά εδώ πέρα κάποιος φίλος μας, μου πέταξε έναν αναπτήρα. Δηλαδή πρέπει να δεχόμαστε τους αναπτήρες στο κεφάλι μας; Δηλαδή όποιος το έκανε δεν πρέπει να το ξανακάνει. Μην το ξανακάνετε, δεν είναι ωραίο πράγμα. Δεν το κάνω για το χειροκρότημα. Αλλά μην βγάλουν αύριο πάλι στο TikTok ότι πάλι κάποιου φώναξε ο Οικονομόπουλος».

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο TikTok:

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ