«Νύφη & πεθερά» δεν το κρύβουν: Η Αλεξάνδρα Νίκα έκανε αυτή την κίνηση με τη μητέρα του Αργυρού και επιβεβαίωσε τις φήμες

«Νύφη & πεθερά» δεν το κρύβουν: Η Αλεξάνδρα Νίκα έκανε αυτή την κίνηση με τη μητέρα του Αργυρού και επιβεβαίωσε τις φήμες

Ποια ήταν η κίνηση που επιβεβαιώνει τις φήμες...

Η Αλεξάνδρα Νίκα, που σύμφωνα με δημοσιεύματα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, βρέθηκε στις συναυλίες που έδωσε ο τραγουδιστής, προχθές, Δευτέρα και χθες, Τρίτη, στο Κατράκειο Θέατρο, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Diamond Tour».

Η στήριξη της Αλεξάνδρας Νίκα στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο πλευρό του, προκειμένου να τον καμαρώσει από κοντά, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης.

Η 25χρονη, μαζί με τη μητέρα της, διασκέδασαν με τις επιτυχίες του τραγουδιστή, με τη νεαρή κοπέλα να μην παίρνει τα μάτια της από τον τραγουδιστή.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύντροφός του δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε και διαψεύσει, την είδηση της εγκυμοσύνης. Άλλωστε, ο τραγουδιστής, όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθεί κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αλεξάνδρα Νίκα αγκαλιά με την πεθερά της

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη συναυλία, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο φαίνεται η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού πιασμένη χέρι – χέρι με τη μητέρα του τραγουδιστή, ενώ εκείνος βρίσκεται στη σκηνή και ερμηνεύει το τραγούδι «Παιδί γενναίο».

@womansmagazinegr Η Αλεξανδρα Νικα παρακολουθησε τον αγαπημενο της Κωνσταντινο Αργυρό πιασμενη χερι χερι με τη μητερα του. Μια ωραια και συγκινητικη στιγμη. Ο Κωνσταντινος Αργυρος αφιερωσε το παιδι γενναιο στη μητερα του Σε ενα καταμεστο Κατρακειο, ο τραγουδιστης καταχειροκροτηθηκε απο το κοινο #fypシ゚viral #fyp #fy #fyppppppppppppppppppppppp #womansmagazinegr #argyros #katrakeio #summerconcert ♬ πρωτότυπος ήχος – womansmagazinegr

Όλοι την κοιτούσαν στην κοιλιά: Η Αλεξάνδρα Νίκα έκανε την 1η εμφάνιση στο πλευρό του Αργυρού μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα, συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού, αναζωπυρώθηκαν για ακόμα μια φορά. Το ζευγάρι, ωστόσο, έκανε πρόσφατα μια κοινή εμφάνιση στο Ζάππειο, με αφορμή την απονομή διαμαντένιου δίσκου στον τραγουδιστή, όπου η εμφάνιση της Νίκα και η καλλίγραμμη σιλουέτα της φάνηκε να διαψεύδουν αυτές τις φήμες.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Εμφάνιση στο Ζάππειο με την Αλεξάνδρα Νίκα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ζευγάρι έμοιαζε βγαλμένο από το Hollywood. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εντυπωσίασε φορώντας ένα κομψό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, ενώ η Αλεξάνδρα Νίκα επέλεξε ένα λαμπερό mini nude φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα wavy half up half down, προσδίδοντας μια αίσθηση κομψότητας και γοητείας.

Με την κοινή τους εμφάνιση, το ζευγάρι απέδειξε ότι οι φήμες περί εγκυμοσύνης δεν έχουν βάση!

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ