Σε δραματική κατάσταση η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ: Αυτός είναι ο λόγος που ξεπουλάνε τα πάντα 11 χρόνια μετά το ατύχημα

Η εξέλιξη της υγείας του και η μεγάλη απόφαση της οικογένειάς του

Τα πάντα άλλαξαν στη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ και της οικογένειάς του, μετά το ατύχημα που είχε υποστεί ο κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών στην Formula 1 στο χειμερινό θέρετρο του Μιραμπέλ, με τις θεραπείες από το 2013 έως και σήμερα να συνεχίζονται.

Η οικογένεια του Σουμάχερ -με την σύζυγό του, Κορίνα στο τιμόνι πια- έχει κάνει τα πάντα ώστε να του παράσχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα αλλά και να τον προστατεύσει από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την υγεία του Μίκαελ. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι βρίσκεται στην Ελβετία και έχει κάποιου είδους βασική επικοινωνία με το περιβάλλον του.

Το κόστος της θεραπείας και το ξεπούλημα της περιουσίας του «μύθου»

Ωστόσο όλα τα παραπάνω κοστίζουν ακριβά στην οικογένεια Σουμάχερ. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica η οικογένεια Σουμάχερ πληρώνει περί τα 7 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για την φροντίδα του Μίκαελ.

Το αστρονομικό αυτό ποσό, σε συνδυασμό με την σημαντική μείωση των εσόδων της οικογένειας -καθώς ο Σούμι είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι εδώ και 11 σχεδόν χρόνια- την έχει αναγκάσει να προχωρήσει σε ρευστοποιήσεις αρκετών περιουσιακών της στοιχείων.

Από το ιδιωτικό τζετ και μια σειρά ιδιόκτητων κατοικιών στη Νορβηγία έως συλλεκτικά αυτοκίνητα και ρολόγια, η οικογένεια Σουμάχερ έχει αναφερθεί αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια σε δημοσιεύσεις σχετικά με δημοπρασίες. Και με το αστρονομικό κόστος για την φροντίδα του Σούμι να παραμένει, όλα δείχνουν ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από